Skip to main content

FEATURED

FEATURED - MASKULIN APRIL 2009

FEATURED - HIJABISTA INSTAGRAM 2013





   

   

  

   

   



Comments

  1. fuyo asyik!! byknye featured~~~

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum asyik akhirnya saya jumpa pon blog awak :)
    awak kalau saya nak contact awak personal boleh ? i hope u can thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Farah..
      Farah boleh email kt Asyik..:)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Are You 'The Face of Healthy Beauty'?

Assalamualaikum, Pencarian kini bermula! Guardian Malaysia telah melancarkan pencarian besar-besaran untuk mencari EMPAT wanita yang menepati ciri-ciri 'THE FACE OF HEALTHY BEAUTY' bagi mewakili jenamanya. Soren Lauridsen, Ketua Pegawai Eksekutif, Asia Tenggara, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata "Pencarian The Face of Healthy Beauty bukan satu pertandingan kecantikan. Setiap pemenang akan menandatangani kontrak satu tahun sebagai Duta Jenama Guardian beserta wang tunai RM10,000, baucer guardian bernilai RM10,000 dan RM5,000 setiap seorang untuk disumbangkan kepada organisasi kebajikan pilihan mereka. Mereka akan menghiasi muka depan Katalog Jenama Guardian dan beberapa kolaterol lain dan akan menerima produk daripada jenama-jenama penaja. Peserta perlu memuat naik satu video berdurasi 30 saat dan menyatakan "mengapa mereka ingin menjadi The Face of Healthy Beauty?" beserta satu gambar penuh dan satu gambar berukuran pasport. Penyertaan bol

Product Review : Good Virtues Co.

Assalamualaikum, Secara jujurnya kadang-kadang Asyik ini kalau beli barang atau produk mesti akan tengok pada packaging dulu. Walaupun belum tahu isinya bagus atau tidak tapi kalau packaging dia cantik dan menarik yang itu dulu lah yang Asyik akan cuba. Memang lumrah orang seni agaknya. Satu lagi Asyik memang suka cuba produk yang baru di pasaran. Berilah peluang produk-produk ini untuk berkembang kan. Watsons tempat wajib setiap bulan untuk pergi walaupun semua barang sebenarnya dah ada. haha. Biasalah perempuan kan. Satu hari itu pergi Watsons window shopping jea sambil teman husband beli barang dia, Asyik pun pusing-pusinglah dalam itu tengok apa yang menarik kan. Tiba-tiba tertarik dengan satu produk ini sebab packaging dia sangat cantik dan lain dari yang lain.  Good Virtues Co. nama produk itu. Yang paling menarik tentang produk ini selain packaging dia, kandungan yang digunakan dalam produk ini memang terbaik iaitu organic black seed atau jintan hitam atau habbatus sa

You Deserve The Best from Young Living

Just want to share, when you join Young Living as a members. You can get point for every purchase you make. Every purchase gaiss!  Tak perlu pun nak cukupkan beberapa pembelian baru nk dikira untuk dapat Rewards Points. Hampir setiap pembelian akan dpt Rewards Points dan commission. Bila sign up as members dengan Premium Starter Kit pun dh dpt point. Kan dh cakap every purchase!! Dan Rewards Points biasanya ada expired date tp expired date pun bertahun2 baru akan tamat. So xlogik lah kita tak redeem kalau dh buat pembelian kan. Bila dpt Rewards Points you can redeem product from YL.  Produk pula semua menarik. Produk dahla memang sedia maklum bagus keberkesanan dia. Apa lagi yang korang nak. Tak nak ke pakai produk yang bagus mcm ni. Sis pun menyesal kenapa lah tak guna dari awal YL ni. Korang jgn jadi mcm sis lambat sgt nak ada kesedaran dlm diri  🤣 . Sekarang bersyukur sgt sebab guna produk YL ni. Bukan saja nk puji tapi memang dh guna sendiri dan sgt berkesan. Kalau korang dgr yg c