Wednesday, March 2, 2011

Step By Step Using Arcylic & Oil Pastel

Assalamualaikum semua,
Dibawah adalah hasil kerja yang Asyik buat dan telah dirakam step by step tapi step yang pertama tertinggal pula nak capture..Hanya menggunakan warna-warna asas sahaja dan kemudian dicampurkan untuk menghasilkan warna-warna yang lain..

2nd step using arcylic

3rd step using arcylic

4rd step using arcylic

5th step using arcylic

6th step using arcylic

7th step using arcylic

8th step using oil pastel



Touch up using oil pastel

oil pastel again


using oil pastel sehingga anda rasa sudah berpuas hati



Final Arcylic + Oil Pastel

Me In Charcoal Drawing



Assalamualaikum semua,
Asyik nak tunjuk drawing yang telah dibuat untuk Asyik dari Izham Zainul..
Drawing ni menggunakan medium Charcoal sebagai medium utama..
Sangatlah berbangga bila ada orang yang sudi lukis muka kita kan..haha..
Suka sangat..Terima kasih yea..If korang nak kenal saper orang yang berbakat besar tu jom kita serbu blog beliau yang gempak tu..hehe..[IZHAM ZAINUL]