Monday, May 27, 2019

ARE YOU 'THE FACE OF HEALTHY BEAUTY'?

Assalamualaikum,
Pencarian kini bermula! Guardian Malaysia telah melancarkan pencarian besar-besaran untuk mencari EMPAT wanita yang menepati ciri-ciri 'THE FACE OF HEALTHY BEAUTY' bagi mewakili jenamanya.

Soren Lauridsen, Ketua Pegawai Eksekutif, Asia Tenggara, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata "Pencarian The Face of Healthy Beauty bukan satu pertandingan kecantikan.

Setiap pemenang akan menandatangani kontrak satu tahun sebagai Duta Jenama Guardian beserta wang tunai RM10,000, baucer guardian bernilai RM10,000 dan RM5,000 setiap seorang untuk disumbangkan kepada organisasi kebajikan pilihan mereka. Mereka akan menghiasi muka depan Katalog Jenama Guardian dan beberapa kolaterol lain dan akan menerima produk daripada jenama-jenama penaja.

Peserta perlu memuat naik satu video berdurasi 30 saat dan menyatakan "mengapa mereka ingin menjadi The Face of Healthy Beauty?" beserta satu gambar penuh dan satu gambar berukuran pasport. Penyertaan boleh dihantar bermula 20 Mei 2019 sehingga 12 Jun 2019. Penyertaan boleh dihantar terus ke http://theface.guardian.com.my


 
Terima kasih.

Photo by Maya Mahat.

1 comment:

 1. Assalamualaikum..
  Salam ukwah dari saya untuk anda..

  Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

  Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
  Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
  Komen yang baik2 sahaja ye..
  Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

  Terima kasih sekali lagi..ya

  ReplyDelete