Tuesday, April 23, 2013

Featured : Hijabista May 2013

Assalamualaikum,
Sekali lagi dengan perasaan yang agak malu nak post entry tentang ini tapi nak kongsi juga dengan korang semua. Walaupun kecil jea tapi rasa begitu dihargai sebabnya bukan senang gambar sendiri nak keluar majalah. Confirm sesiapa yang nampak gambar sendiri keluar majalah akan tersenyum sendiri walaupun ntah pape jea yang ditulis. Dalam seumur hidup apa salahnya kalau kita cuba untuk membanggakan diri sendiri kan. Itu dinamakan self improvement. hehe. 

Yang terbaru gambar dan artikel kecil yang ditulis oleh Asyik keluar sekali lagi dalam majalah Hijabista tapi kali ini keluaran Mei 2013. Kecil jea tapi seronok dapat tengok. haha. 'Agak perasan disitu'. Jangan marah yea korang. Sharing is caring. 

Cantik cover majalah Hijabista bulan Mei 2013. Yatt Hamzah nampak lain dari biasa lebih kawaii.

Nampak tak Asyik yang mana satu?hehe. Cer teka. 

Malunya tengok ayat sendiri. Ntah pape jea tulis kan. Seperti ada yang tidak kena disitu. Takpe practice make perfect kan.

Ruangan artikel.

hehe. Ciput jea kat situ.

Till Next Entry.
Sharing is caring.
xoxoxo

6 comments:

  1. Wah... Semakin Glamour la yea... He3... Bile nk jd Front Cover plak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xglamour pun..front cover?itu tinggi sgt cita2nya..In Shaa Allah.

      Delete
  2. Bestnyaaaaa..... teringin sgt. Tp.. mimpi jelah. Huuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer dear kalau you selalu alert dgn fanpage diaorg..mesti ada akan keluar..:)

      Delete