Saturday, July 27, 2013

Featured - Hijabista August 2013

Assalamualaikum,
Asyik ini tak habis lagilah cerita tentang majalah kesayangan. Tapi apa nak buat kalau dah minat yang itulah juga yang kita tatap selalu betul tak? hehe. Ada yang dah beli dan baca majalah Hijabista bulan Ogos 2013? Terketar-ketar Asyik ini pergi cari walaupun sebenarnya memang ada pun kat kedai yang biasa beli. Sebab risau majalah kesayangan  habis dibeli orang. Terukan tahap obses itu. hehe. Tapi obses ini berbaloi sebab ada juga pulangannya. Dapat masuk majalah lagi. Iyeaaa dapat masuk majalah lagi. Cewahhh, malu nak cakap tapi nak tunjuk kat korang juga. :-)

Cover Blogger Mira Filzah, selain model sekarang dah jadi pelakon tau.

Gambar Asyik kali ini full ok. Sorry gambar yang Asyik snap ini lighting tak cukup. Tu yang muka agak gelap sikit tapi di dunia nyata taklah gelap sangat. haha. Nak juga puji diri sendiri itu. Sorry lah kalau korang naik bosan baca entry yang macam ini selalu. Tapi apakan daya ini blog Asyik. hehe. Next time cerita lain pula yea.


Till Next Entry.
xoxoxo

26 comments:

  1. ewah ewahhh.. patut dia excited nak mencari majalah nih, rupa-rupanya dia ada kat dalam... hehe..

    ReplyDelete
  2. wahhh ada kat situlah :) tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kt mana tu..hehe..terima kasih..;)

      Delete
  3. wah2 akak..rajin ye dia..
    huhu..tapi yaya tak pernah lagi beli or baca majalah ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaya trylah beli, mana tahu nanti terlekat terus..:)

      Delete
  4. wah congrats dear,! dah keluar yea, nanti nak beli lah. hehe suka mira filzah, kalau pergi Jstore mesti nmpk gambar myra filzah besar besar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli tau..mira filzah comel orgnya..suara pun lembut jer dgr..hehe..:)

      Delete
  5. Asyik jadi model hijabista lah!!!! cantik selalu asyik ni! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Nanie..model tu xberani lg..:)

      Delete
  6. wow...makin glemer le dia
    minta signnnnn

    dear jemput ke blogshop momoy
    menjual produk lulur spa yg disupply ke spa. lg jimat

    http://www.d-homespa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..nanti Asyik singgah yea..;)

      Delete
  7. Uwaaa... Sama la kite beraya ngn peplum..
    Tp blum beli lg.. Hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Asyik pun sama ler..blm beli lg..tp wajib ada..:)

      Delete
  8. hamboi...alahhh nk juger atleast jd org lalu lalag blkg akk tu..kosong sgt!! hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..next time boleh lalu lalang kt belakang akk izinkan..hehe

      Delete
  9. Hehe~ patut la sampai terketar2 p beli magazine ni. ;p glamour aa akak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..terukkan..sampai mcm tu sekali..hehehe

      Delete
  10. Model tetap hijabista... hebak...hebak.. (^_^)

    ReplyDelete
  11. untunglah jadi model majalah. simpan majalah tu elok2. nanti boleh tunjuk kat anak cucu. hoho

    ReplyDelete