Saturday, March 23, 2013

Hijabista April 2013

Assalamualaikum,
Happy March. Macam-macam perkara yang baik datang malah rezeki alhamdulillah semakin bertambah. Walaupun ada juga yang tak berapa enak dihadapi tapi masih boleh tersenyum kerana hal-hal yang kecil sebegini. Sebagai contoh macam gambar kat bawah itu lah. Memang dah tak ingat yang Asyik pernah jawab satu soalan dari facebook hijabista magazine. Memang tak ingat langsung. Tiap-tiap bulan wajib untuk Asyik beli majalah Hijabista. 

Sejak dari edisi pengenalan lagi Asyik dah mula beli dan kumpul majalah ini. Tapi edisi bulan April 2013 ini tak sangka pula ada terselit gambar Asyik sekali kat dalam itu. Walaupun kecil jea tapi seronok juga. haha. Siap nama penuh lagi itu. Memang kelakar. Terima kasih untuk Hijabista Magazine. Asyik memang suka baca dan tengok info-info di dalam majalah ini. Banyak membantu dalam kehidupan seharian.

Cewah, ayat bukan main lagikan.

Kardigan vs Kot. Korang suka yang mana?

Koleksi majalah Hijabista Magazine Asyik dan novel-novel kat belakang itu.

Gambar kat bawah ini pula sebenarnya saja jea. takde idea dah nak cakap pastu nak sharelah sikit aktiviti dalam instagram Asyik. Korang mesti akan cakap 'ala ntah pape jea Asyik ini, benda macam itu pun nak share' haha. tak kisahlah nak share juga. hihi

Aliazekri828 tu sebenarnya Aliah Lee. Tak sangka pula dia nak balas and tag balik instagram Asyik dan dia siap follow instagram Asyik pula itu. Terima kasih akak cantik Aliah. Dia memang sangat cantik dan baik. Pernah jumpa aritu manis orangnya. Macam anak dara lagi ok. Bertambah cantik sebab bertudung. hihi

Itu jeala untuk kali ini. Nanti Asyik update lagi yea entry baru.
Till next entry.
xoxo

8 comments: