Wednesday, December 11, 2013

11-12-13 Beautiful date with great activities

Assalamualaikum,
Semua pasti tahu tarikh hari ini memang sangat cantik. Bertuah pada orang di Selangor sebab dapat cuti umum. Sesiapa yang bekerja di kawasan Kuala Lumpur terpaksalah datang kerja walaupun tinggal di Selangor. Tapi takpe Asyik suka sangat datang kerja hari ini sebab kat tempat kerja ada buat potluck. Dan Asyik dengan bangganya nak bagitahu yang Asyik memang tak bawa apa-apa makanan pun. hahaha.. Orang bujang memang tak masak kat rumah *alasan untuk orang malas. Sebenarnya Asyik dah tahu rakan sekerja yang lain pasti akan bawa makanan yang sangat banyak. hehe. Datang makan jer hari ini. 

Boleh pilih nak makan apa. Makanan Turkish, Indian, England, Malaysia, Uzbekistan dan banyak lagi. Semuanya ada. Seronok juga bila bekerja dengan orang bukan dari Malaysia ini. Kita boleh cuba makanan diaorang. Ada yang boleh telan ada yang tak boleh. Tapi memang Asyik dapat merasa banyak makanan yang sedap hari ini. Terima kasih Ya Allah untuk rezekimu yang melimpah ruah. Bersyukur sangat.

Meet my close colleague.

We are from different country here.


Cheese cake ini jer yang sempat ambil gambar dalam keadaan yang masih baik, yang lain dah licin.

Dapat pula invitation card dari student year 2 tadi. Esok dapat makan lagi, layanan dari student year 2. hehe. mesti comel jer.

Till Next Entry.
xoxoxo

4 comments:

  1. Bestnye dpt mkn2... Trima kasih coz tapaukan makanan yg sgt variety smalam... (^_^)

    ReplyDelete