Posts

Showing posts from 2021

Morning Start Shower Gel

Image
Cheer up your morning with Morning Start shower gel! Relaxing and refreshing aroma! Who has this shower gel collection near the house?  

Kelebihan YL Haven

Image
Bring a kick. Eh, calm down everyone . It's time for you to calm down and be patient. This is the time for you to take a break from all the tasks in the office by blending YL Haven in your bedroom. It feels like heaven.  

Unboxing Essential Rewards October 2021

Image

CARA UNTUK DAPATKAN PRODUK PERCUMA DARI YOUNG LIVING

Image

The Benefits Of Using Valor Essential Oil

Image
This valor can also be used to help support spinal health and also relieve muscle and joint discomfort. ✅ Apply on the spines from neck to tailbone, for back pain after a long strenuous day. ✅ Apply on left/ right side of shoulders and neck to ease stiffness and pain. Valor is easily one of Young Living's most popular oils. It is a blend of 5 oils. ✅ Black Spruce– know for it's rich, woodsy scent ✅ Blue Tansy– light floral scent that is Calming ✅ Camphorwood-Fresh, intense, woody somewhat eucalyptus-like ✅ Geranium– sweet floral scent that is light and uplifting ✅ Frankincense– earthy scent and grounding Contact me :  https://linktr.ee/asyikizas

Minyak Pati Highest Potential

Image
"Do not let the memories of your past limit the potential of your future ✨" Jangan lupa selitkan sekali Highest Potential dalam poket hehehe. Okay?

Gentle Baby Essential Oil

Image
Who sleeps first challenge! Tahukah anda, kebanyakan produk mandian & losyen baby ni ada wangian tiruan. Tengok senarai bahan kat belakang, ada bahan nama PARFUM atau FRAGRANCE. Lepas dah siapkan baby, kita pun terpinga-pinga, kenapa si kecil ni tak tidur pun. Bau dah wangi elok dah. Ni la sebabnya dlm satu kajian di US, lebih 1/3 responden mengalami alahan kulit, gangguan pernafasan, kitaran tidur terganggu dll. https://link.springer.com/article/10.1007/s11869-016-0442-z Alternatif? Beli apa-apa mandian dan losyen yg takde pewangi tiruan, kemudian titiskan Gentle Baby. Lepas tu, tengok siapa tidur dulu. Mak ke anak. Dlm Gentle Baby ada macam-macam EO yang wangi seperti Rosewood, Geranium, Palmarosa, Lavender, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Jasmine, Lemon, Bergamot dan Rose.

Grounding

Image
Grounding ni macam satu perasaan atau keadaan yang boleh dijadikan sebagai amalan untuk kesihatan fizikal, mental dan emosi kita. Pernah dengar orang cakap "Sesekali kita perlu kembali berpijak di bumi yang nyata"? Kita sendiri pun tahu kan yang jasad manusia ni terdiri daripada unsur tanah. Sebenarnya bila kita kurang berpijak di atas tanah, maka tubuh kita kurang terdedah kepada alam semula jadi. Lagi-lagi sekarang ni tengah pandemik. So, memang jarang lah keluar rumah. Betul? Dapat sesuatu tak?

Minyak Pati Present Time

Image
Minggu ni saya pilih minyak pati Present Time sebagai Essential Oil Of The Week. Present Time adalah antara seleksi minyak pati yang sesuai untuk kita be present at the moment. Kita nikmati masa kini yang sedang kita lalui. Tahukah anda, campuran 3 minyak pati di dalam Present Time ini ada banyak manfaat untuk support dari segi mental, emosi dan spiritual. 1) Ylang Ylang bantu kita untuk kembali berkeyakinan dalam setiap tindakan yang dibuat. 2) Black Spruce bantu kita lepaskan perkara lalu yang tidak menyeronokkan dan bantu juga untuk grounding. 3) Neroli pula sememangnya terkenal sejak zaman Ancient lagidengan efek transformasi kepada minda dan juga spiritual. Jadi, minyak pati Present Time ini sangat membantu kita kekal positif dan bersemangat di musim pandemik ini. Lupakan apa yang berlaku pada masa lalu, nikmati masa kinidan InshaAllah kita bersedia untuk lebih maju ke depan pada masa akan datang.

Minyak Pati Geranium

Image
Minggu ni saya pilih minyak pati Geranium sebagai Essential Oil Of The Week. Selain daripada minyak pati Rose, Geranium antara minyak pati bunga-bungaan pilihan saya sebagai seorang wanita. Minyak pati geranium digunakan oleh orang Mesir untuk mempromosikan kulit yang cantik dan berseri. Hari ini, minyak pati Geranium ini sering digunakan dalam minyak wangi dan juga produk penjagaan kulit mewah. Ia dihasilkan daripada bunga wangi yang berasal dari Afrika Selatan dan diperoleh melalui proses penyulingan yang teliti, aroma manis, dan wangian bauan bunga Geranium dapat digunakan secara topikal dan aromatik. Selain itu juga, minyak pati Geranium boleh ditambah ke dalam losyen, sabun mandian cuci badan, dan set penjagaan rambut untuk meningkatkan aroma dalam produk penjagaan diri anda. Oleh kerana minyak pati Geranium mempunyai pelbagai manfaat, anda juga boleh membaurkan minyak pati Geranium untuk dapatkan suasana yang damai di ruang tamu atau ruang meditasi. Selamat mencuba dan kongsikan

August Promo YLSG

Image
Assalamualaikum, Alhamdulillah 1/8/2021 permulaan yang baik. Selesai untuk 400pv kali ini. Promosi terbaru dari Young Living Singapore memang selalu kena laju. Byk brg rare dari US yang masuk ke sini. . . Must have item SARA Essential Oil! Ada 18 jenis essential oil di dalam bersama sweet almond oil. Antara eo yang ada Geranium, Rose, Blue Tansy, Lavender, Ylang Ylang, White Lotus, Cedarwood, Jasmine dan lain2. . . Kebaikannya memang banyak antaranya balance emotions, releases negatives memories and past trauma, relaxing, grounding, bring joy and peace. Sebab itu ramai yang suka sangat SARA. . . Selain dari itu ada Luscious Lemon essential oil dan Luscious Lemon Foaming Hand Soap. Antara product baru dr Young Living. . . Black Seed Oil atau Habbatus Sauda paling limited dan sekejap jea biasanya akan habis. Kebaikannya semua orang pun tahu. Lebih mudah nk diguna dengan adanya oil ini. . . Banyak lagi promosi yang terbaik,baik, nak dapat update terbaru boleh follow telegram SG Order Oil

Minyak Pati Envision

Image
Minggu ni saya pilih minyak pati Envision sebagai Essential Oil Of The Week. Envision membantu kita untuk: - Fokus kepada impian yang ingin dicapai - Atasi ketakutan yang ada dalam diri - Seimbangkan emosi dalam diri - Jadi lebih tenang Dan bermacam lagi kegunaan dan kebaikan. Minyak pati Envision ini membantu kita seimbangkan dari segi mental, emosi, fizikal dan spiritual. Gabungan minyak pati yang terdapat di dalam Envision ini kebanyakannya memang minyak pati pilihan saya kerana setiap satu daripadanya ada manfaat yang tersendiri. Lagi-lagi minyak pati Rose dan Geranium yang memang sangat dekat dihati wanita seperti saya. Set the right intention masa nak guna minyak pati, InshaAllah kita akan rasakan impak yang berbeza. Dah cuba nanti, kongsikan pengalaman anda ya.

Minyak Pati Abundance

Image
  Minggu ni saya pilih minyak pati Abundance sebagai Essential Oil Of The Week. Abundance ialah antara minyak pati pilihan yang digunakan untuk feel I am enough dan live abundantly. Alhamdulillah syukur atas segala nikmat kurniaan Tuhan kepada kita. Menariknya, minyak pati Abundance ini telah digunakan oleh orang zaman kuno lagi untuk menarik kemakmuran dan meningkatkan kegembiraan dan ketenangan. Ada banyak cara untuk gunakan minyak pati Abundance ini.  Paling best, sapu di tubuh badan kita dan jadilah diffuser begerak yang sebarkan manfaat minyak pati kepada orang di sekeliling kita. Anda mesti cuba minyak pati ini kerana ia penuh dengan manfaat yang boleh membantu kita dari segi emosi dan spiritual. Dah cuba, jangan lupa untuk kongsikan dengan rakan-rakan oiler yang lain.

Peace & Calming ll

Image
Minggu ni saya pilih minyak pati Peace & Calming ll sebagai Essential Oil Of The Week. Kalau nak tahu, minyak pati Peace & Calming II ni boleh bantu tenangkan dan rehatkan minda serta badan yang keletihan. Aromanya yang manis apabila dibaurkan sudah pasti akan memikat hati ramai orang. Tak percaya? Cubalah! Malah, ia juga boleh bantu cipta persekitaran yang segar, dan tenang. Bila kita hirup udara yang segar dan lembut, secara tak langsung ia dapat bantu galakkan fokus mental terhadap sesuatu perkara. Selain dibaurkan, minyak pati ni juga boleh disapu secara topikal pada kulit untuk bantu melembapkan kulit. Bau yang sangat menyenangkan dan segar. 

Kenapa saya pilih business Young Living?

Image
“One Opportunity used wisely can Change Your Life dramatically“ Kenapa saya pilih business Young Living?   1- Ingin meningkatkan potensi diri 2- Ingin menyumbang lebih beyond workplace 3- Mencari high vibe environment (positive circles) 4- Side income yang tidak menganggu kerja hakiki Selain dari itu saya pilih busines Young Living kerana rangkaian produk yang berkesan dan laku (high demand), memberi keuntungan dan bonus yang tinggi serta selamat dan sistem mentor yang mudah difahami dan mudah diaplikasi.   Dalam business ini tiada istilah mengkayakan org atas kerana apa yang anda buat anda dapat. Anda tak buat walaupun anda orang atas anda tetap tak dapat. Jadi tiada istilah orang atas kaya. Business yang adil untuk semua. Sama2 membantu untuk berjaya.   Dalam Aromah telah disediakan sistem mentoring yang lengkap sebab dah ada E-Learning site, Aromahpreneur Playbook (guideline for zero cost marketing business) dan kami ada Aromah Rising Star 10x yang melibatkan ramai coach yang ternam

CLEANING FREAK!

Image
Sejak dua menjak ni, CheTa (bukan nama sebenar) perasan ramai jadi cleaning freak. Ehh bagus tauu. Akak suke! Kebersihan kan sebahagian dari iman. Kemas, bersih, jiwa pun jadi lapang. Ada beberapa istilah kita biasa dengar, tapi mungkin ramai tak pasti maksud sebenar dan beza antara tiap satunya. Jom kita kenal beberapa istilah bab bersih membersih ni: Bahan pencuci/ agen pembersih: Membersihkan kotoran yang nampak di mata, tidak dihati. Teorinya boleh guna kain dan air je. Tambah bahan pencuci, kotoran lebih senang tanggal dan bersih. Cecair sanitasi/ sanitizer: Mengurangkan jumlah bakteria berhimpun. Sanitizer yang mengandungi alkohol dapat membunuh sesetengah bakteria yang bisa terhapus oleh alkohol. Makin kerap permukaan tu disentuh, makin kerap perlu disanitasi, ok? Pembasmi: Hok ni tugasnya menghapus kulat, bakteria dan virus, namum tidaklah bisa menghapus dosamu kahkah. Pun begitu, spora bakteria tidak boleh dibasmi. Kena guna yang power lebih. Teruskan baca Virucide: Yang ni me

Trio Beauty and Healthy Supplement

Walaupun skrg masih siang. Nak cerita sikit rutin setiap malam. Mesti minum Bloom Collagen dan campurkan dgn Ningxia Red. Nikmatnya tak terkata. Kulit makin berseri badan makin sihat. Alhamdulillah. Dulu tak pernah terfikir pun akan guna produk Young Living.  Kesihatan pun tak terjaga sebelum ini sebab itu selalu sgt sakit selepas bersalin anak kedua. Siapa yang pernah baca my story mesti tahu how struggle i am masa tu selepas bersalinkan Azkayra. Seperti Allah S.W.T beri peluang untuk lebih menghargai dan menjaga diri dengan lebih baik. One day mana tahu nak cerita lagi kisah itu. Sebelum ini mmg tercari-cari supplement yang bagus untuk amalkan tapi bertahan sekejap jea sebabnya bila makan masih lagi terasa tak sihat. Setiap minggu mesti tak sihat. Wajib jumpa doktor! Sampaikan nak buat kerja pun terganggu, tak boleh terlalu aktif, terasa cepat letih.  Bila terlalu letih mulalah dtg perasaan yg mcm2, nak nangis, nak marah semua ada. Kat situ dh nampak emosi terganggu kan. Kdg2 dtg sak

Alternatif Lain Selain Kafein

Image
Musim PKP ni, antara kependekan lain yang kita biasa dengar adalah WFH dan PDPR. Ibu bapa mana yang tak gerun dengar. Untuk memastikan fokus sentiasa ada, tinggi, dan tajam, secawan kopi pada awal pagi dan tengahari menjadi rutin. Tahukah anda, kesan kafein adalah seawal 30 minit! Sebaik saja kesan kafein berkurangan, anda akan rasa lemau selemaunya dan akan minum secawan lagi. Antara kesannya, anda susah untuk tidur pada waktu malam. Sebagai alternatif kepada kafein, apa kata anda tukar kepada air kosong campur setitik Peppermint dan Lemon. Peppermint boleh membantu memperlahankan keletihan kognitif, Lemon pula kaya dengan antioksidan melancarkan kitaran mineral dalam badan dengan lebih lancar. Minumlah sekarang dan kongsikan kesannya! #oilfinity #oilfinitylifestyle #lemon #peppermint  

1 Titis Essential Oil Bantu Tingkatkan Tenaga

Image
Bulan ni mesti kita buat macam-macam urusan kan! Anak sekolah dengan PdPR-nya, kerja pejabat dengan WFH-nya, mengurus rumah lagi. Sekejap dia lapar, sekejap lagi yang lain pula nak makan nak minum. Bersabarlah, sebab semua ini akan berlalu kalau kita terus cekal. Untuk menguatkan semangat dan tenaga kita, campurkan setitik Peppermint dalam secawan air. Kajian awal di https://dx.doi.org/10.3390%2Fnu10081029 melaporkan air Peppermint boleh mengurangkan keletihan mental dalam siri ujian kognitif. Kerja kita di rumah pun memang memerlukan kemampuan kognitif kan! Apa kata esok anda minum air Peppermint! Kalau nak imbangkan rasa, boleh juga campurkan setitik Lemon atau Lime. Semoga anda terus bertenaga mengharungi hari-hari mendatang! #oilfinity #oilfinitylifestyle #peppermint  

Kurang Fokus? Tak Bermaya?

Image
Anak anda kurang bersemangat masuk kelas online? Tak bermaya? Kurang tumpuan? Jangan risau... Ada penyelesaiannya! Usahakan guna Valor, Inner Child, dengan Highest Potential. Sapukan ketiga-tiga EO bersama, kemudian sapu dan lurutkan pada pangkal tengkuk (occipital lobe)*. Kesannya mungkin berbeza antara individu. Ada yang kongsikan anak-anak semakin aktif dan beri tumpuan seawal 7 minggu penggunaan. Untuk maklumat lanjut tentang ketiga-tiga EO tadi dan banyak lagi tips lain, jom join team kami! #oilfinity #oilfinitylifestyle #valor #innerchild #highestpotential  

Back To School Virtually With Feather The Owl Diffuser

Image
Assalamualaikum, Comelnya.. Woot woot bunyi nya. Set yang sedang hangat dipasaran skrg. Boleh order lagi dua jea untuk bulan ni. Itupun kalau cepat kalau lambat oos lagi. Payah nak dpt yg boleh beli loose set ni.   Free lavender essential oil dan boleh tambah essential oil vitality. Yg tu boleh guna utk masak sbb mmg boleh dimakan. Jgn risau mmg halal. YL sgt menjaga kualiti dan nama produk mereka. Kalau tak dapat halal mmg tak boleh masuk Malaysia.   Skrg kan ramai parents yg perlu WFH dan anak2 perlu belajar di rumah. Jdnya set owl diffuser ni sgt sesuai utk diguna. Mak ayak tak stress, anak2 pun happy dan boleh fokus waktu belajar. Essential oil ni bantu untuk menguatkan emosi dan fizikal kita.   Tak rugi pun invest sikit untuk keharmonian keluarga. Kami dah guna sebab tu kami share kebaikan dia. Permudahkan urusan kita menjaga anak2. Kalau nak cuba anda tahu siapa yang anda perlu cari saya. Jgn malu2 kita buat sampai jadi. Saya bantu sampai boleh beli. Diskaun juga menanti. InshaAl

Cantiknya Lantern

Image
Assalamualaikum, Selalu tengok promote Owl diffuser jea kan, sebab mak2 ni mmg byk fikir pasal hal berkaitan anak jea tapi ada jea diffuser yang ikut citarasa mak2. Khas untuk mak2 yang suka something yang nampak klasik tapi tak ketinggalan zaman boleh tengok Lantern Diffuser ni pun cantik juga korang.  Bukan setakat boleh guna untuk diffuse essential oil tapi boleh jadi sebagai perhiasan rumah sekali. Lantern diffuser ni disertakan sekali Lemon dan Lavender essential oil. Material pula guna bingkai besi dan dinding kaca. Yang special lagi ada warranty 1 tahun.  Fungsi diffuser ni adalah salah satu device aromaterapi. Aromaterapi bersama essential oil ni membantu kesihatan emosi/ mental dan juga fizikal kita. Sesuai untuk masa sekarang yang kena duduk kat rumah selalu dengan anak2. Banyak emosi yang akan keluar nanti, kang tak pasal2 stress pula. No No eh mak2, jgn stress2. Waktu crucial mcm ni lah sgt penting untuk jaga kesihatan mental dan fizikal kita wahai mak2. Penting sangat!  Si

Magic Frankincense

Image
Assalamualaikum, Entry sebelum ini ada bgtau tentang rutin sebelum tidur. Yang guna eo Melrose dan Panaway tu. Frankincense ni pula guna sebab ada tompok merah dan gatal di sekitar sebelah lutut. Dah cuba guna eo lavender tapi kurang berkesan jadi smlm cuba guna frankincense pula. Lepas sapu tu memang hilang rasa gatal dan nak tunggu hari ini pula nk tengok samada merah itu kurang atau tak. So setiap kali lepas mandi jea mesti sapu frankincense. Dalam sehari ni lebih kurang 3kali juga sapu, sapu nipis jea. Ambil sikit2 jea kat bahagian atas bekas eo.  Memang sehari ni gatal itu memang takde dah. Tompok kemerahan pun dah makin kurang. Nampak dah kering dari semalam. Warna pun dah tak merah terang, semakin pudar warna merah tu.  Alhamdulillah seronok sangat bila guna eo dan berkesan. Sesuailah dengan gelaran dia King of oil `Frankincense'. Tak boleh nak tunjuk gambar kesan tompok merah itu sebab aurat gaisss. Korang search jealah tompok kemerahan pada kulit. Nak cuba frankincense ess

Melrose, Panaway, Frankincense

Image
Assalamualaikum, Routine before sleep. Byk betul rutin kan org perempuan ni tapi apa boleh buat dah memang kejadiannya wanita itu unik. Unik dalam pelbagai cara. Jadi org perempuan kenalah pandai jaga diri. Yang muda2 mungkin belum rasa, nanti dah kahwin dah ada anak kalau tak jaga diri dengan baik mcm mana nak jaga keluarga sendiri. Mak selalu pesan sebelum kahwin dulu, sekarang merasa lah bila kurang jaga diri tu.  Sekarang tiap-tiap malam akan sapu Panaway pada kaki, jadikan sebagai minyak urut, letak dlm bekas bertutup tu senang nak ambil, bangun pagi lega tak lenguh dah. Jadi ibu ni kadang nak berehat pun curi-curi masa sebab anak akan cari u setiap masa 24/7. Nak melepas pun dia akan ketuk pintu toilet `mama baby buat abg', `mama nk mkn’, `mama buat apa tu’. So kalau diri sendiri tak nak ambil kisah kesihatan diri siapa lagi nk peduli?  Satu lagi rutin sapu eo Melrose. Eo ni untuk tapak kaki yang kering. Dilute juga dengan carrier oil so the eo akan melembabkan kaki kita nant

Kill The Virus

Image
Bawa kemana-mana Thieves Spray ini. Sembur jea pada kawasan yg kita rasa mesti berjuta orang dah sentuh. Berjaga-jaga selagi mampu. InshaAllah semoga dijauhkan dari virus. Looking for the fast and convenient way to freshen up small surfaces? Thieves Spray is the perfect on-the-go, quick-clean solution. Keep one or two around the house and throw one in your backpack to use when needed. The fresh, rich aroma instantly promotes a clean environment when used on counters, sinks, door handles, bathroom surfaces, and more. It contains naturally derived, plant-based ingredients and is safe to use around children and pets. One spray will leave your space smelling fresh and clean.  

Penyelamatku Panaway

Image
Bulan ni banyak juga eo favourite nak kena topup. Salah satu Panaway ni. Dapat masa join YL dah ada dlm set PSK. Panaway ni lah byk guna bila sakit2 leher, lengan, kaki, badan. Kadang campur dengan V-6 nk jadikan minyak urut. Tadi sapu kt tangan, bahu dan pergelangan tangan sebab rasa sengal2 jea urat ni. Nak angkat barang berat sikit pun rasa dah sakit. Panaway lah penyelamat. Bau best dan berangin. Banyak kegunaan Panaway ni boleh baca di bawah. 1- Gabungkan PanAway dengan Minyak Sayuran Kompleks V-6™ dan gunakannya dalam urutan selepas aktiviti fizikal bagi menikmati sensasi dingin dan merangsangkan. 2- Sapukan pada leher dan bahu pada waktu pagi dengan Minyak Sayuran Kompleks V-6™ untuk menikmati aroma yang menyegarkan dan menaikkan semangat. 3- Sapukan di tapak kaki bagi menikmati urutan kaki yang menenangkan. 4- Cipta garam mandian anda sendiri dengan menitiskan 10 titis PanAway ke 1 cawan garam Epsom. Masukkan campuran itu ke air mandian yang suam dan bertenang dalam suasana ala

Tiga Serangkai Young Living

Image
Lepas maghrib tadi tiba2 husband ckp pening kepala sgt. Pastu dia muntah dah dua kali. Tak pasti kenapa. Tp memang siang tadi pun nampak dah tak berapa sihat. Sebab dia cakap pening kepala. Tak perasan pula panadol dah habis sebab memang dah lama sangat tak makan panadol sejak consume sul4zyme YL. Alhamdulillah. Mlm ni jadi nurse lagi. Selalu nurse anak2 jea. Penyelamat sebab ada eo Peppermint untuk sapu kt kepala yg pening, R.C sapu kat dada untuk selesakan dada, selsema atau keletihan dan Thieves sapu kat tapak kaki untuk kuatkan imun badan. InshaAllah. Semoga menjadi asbab untuk sembuh. Till Next Entry, Love Asyik.

You Deserve The Best from Young Living

Image
Just want to share, when you join Young Living as a members. You can get point for every purchase you make. Every purchase gaiss!  Tak perlu pun nak cukupkan beberapa pembelian baru nk dikira untuk dapat Rewards Points. Hampir setiap pembelian akan dpt Rewards Points dan commission. Bila sign up as members dengan Premium Starter Kit pun dh dpt point. Kan dh cakap every purchase!! Dan Rewards Points biasanya ada expired date tp expired date pun bertahun2 baru akan tamat. So xlogik lah kita tak redeem kalau dh buat pembelian kan. Bila dpt Rewards Points you can redeem product from YL.  Produk pula semua menarik. Produk dahla memang sedia maklum bagus keberkesanan dia. Apa lagi yang korang nak. Tak nak ke pakai produk yang bagus mcm ni. Sis pun menyesal kenapa lah tak guna dari awal YL ni. Korang jgn jadi mcm sis lambat sgt nak ada kesedaran dlm diri  🤣 . Sekarang bersyukur sgt sebab guna produk YL ni. Bukan saja nk puji tapi memang dh guna sendiri dan sgt berkesan. Kalau korang dgr yg c

Feathers The Owl Diffuser Back In Stock

Image
Woot Woot burung hantu datang kembali dengan set loose. Free lavender essential oils 5ml. Feathers The Owl Diffuser paling digemari semua.   Ada 11 jenis warna lampu untuk diguna. Boleh bertahan sehingga 10jam apabila diffuse bersama essential oil. Paling seronok ada 5 jenis bunyi yang boleh didengari.  Wholesale Price : RM224 Retails Price : RM294.50 Tunggu apa lagi silalah DM segera. Ini bukan sekadar lampu atau diffuser tapi diffuser ini mampu memberi ketenangan kepada anda setiap masa. Belum cuba belum tahu, nak cuba jgn malu2. Contact me now. Till Next Entry, Love, Asyik.  

Female Favorites

Image
Women are often asked to wear numerous hats—from mama to business woman, emotional therapist to fitness guru, loving wife to supportive friend, and everything in between, a LOT is asked of women. As women, we need to ensure that we are supporting ourselves in all different aspects of our life. Unknown to many, essential oils can play a major role in supporting the different needs and areas of women’s life. Emotionally, physically, spiritually, and mentally, oils can help uplift and support women in whatever roles you play throughout the day. Below are some of our favorites: Joy: Creates an environment of romance and warmth. With its combination of floral and citrus essential oils, including Ylang Ylang, Geranium, Jasmine, Palmarosa, Rose, Bergamot, Lemon, and Tangerine, this unique and feminine fragrance is sure to be a favorite. Diffuse it or dab it on your neck and wrists for a natural floral perfume. Apply it to your skull and invite peace and togetherness with its positive aroma. S