Sunday, June 9, 2013

Meeting with my Mentor for Premium Beautiful Corset Business

Assalamualaikum,
Kalau korang tengok tajuk mungkin dah boleh agak entry ini tentang apa. Memang Asyik ini orangnya tak tahu nak berpura-pura untuk tajuk entry. Selalu mesti straight to the point jea. hehe. Sesiapa yang pernah tengok entry sebelum-sebelum ini dalam blog Asyik mesti pernah tahu yang Asyik sekarang ada buat business baru iaitu business mengenai Premium Beautiful Corset dan The Izas Design. Alhamdulillah setakat ini ramai yang mahukan The Izas Design buatkan website. Rezeki datang dari situ dulu. Syukur. 

Berkenaan dengan Premium Beautiful Corset pula mungkin ramai yang tak tahu sebenarnya PB Corset ini adalah dibawah GLAM. Jadi untuk sesiapa yang nak mengetahui mengenai business yang boleh mencecah income sehingga beratus ribu ini boleh set kan appointment untuk berjumpa dengan Asyik. Jadi lebih mudah untuk diterangkan. Boleh hubungi Asyik di nikisa_izas@yahoo.com.my. Memang tak rugi kalau luangkan sedikit masa untuk mendengar sesuatu yang akan menguntungkan kita. 


Dah habis mendengar nasihat dan tunjuk ajar dari mentor. 

Serius tau mendengar sebab kita nak belajar sesuatu yang baru perlulah berikan perhatian.


The best part is dapat hadiah dari Paris and London. Wehuuu..

Dapat Magnet Fridge dari London.


Square Scraft dari Paris. Ini paling suka sangat-sangat.

Dan keychain dari Paris. Thank you mentor ku Lina Zahrah.

Till Next Entry.
xoxoxo


Kalau korang baik hati, sopan santun, berbudi bahasa, suka bersedekah tolong vote untuk blog Asyik sekejap yea. Mudah jea. Boleh log ini guna account facebook, twitter ataupun blog, pastu search nama asyikmaiburogu then click vote now.hehe Terima kasih yea.

10 comments:

  1. Wah... pasni Cik Asyik bakal jg OKB la yea (^_^)...
    Jgn lupe hire Giorgio as a P.A merangkap Drebar... He3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..doa2kanlah semoga berjaya yea..:)

      Delete
  2. waaa. asyik bisnees corset ehh. good luck asyik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kalau nak beli let me know k..terima kasih..:)

      Delete
  3. Ok asyik. Kot2 pas beranak nk pakaikan. Hikhik

    ReplyDelete
  4. korset ni kne beli 1 set ke asing2 ea?
    mcm mne kalau nk join kne beli mcm mne?
    interested jgk nk taw :)

    btw guys , page ni belum delete lg so hope korg view, carik ad ke xd gmbar korg. bukn mslah ad ke xd tp fan page ni xperlu wujud kot.
    sila pergi report ! sgt xsnonoh .curik gmba prempuan then komen -ve

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear you boleh email and we set the appointment lebih mudah utk explain..
      corset ni boleh juga beli berasingan..tapi lebih bagus kalau beli full set sbb lebih baik kesannya...:)

      Delete