Monday, June 3, 2013

Harapan dan Impianku

Assalamualaikum,
Bulan enam. Half year dah sekarang ini. Tak lama lagi puasa kemudian raya. Sekejapnya masa berlalu. Asyik masih rasa seperti awal tahun lagi. Masih mencari-cari sesuatu untuk membuat diri sendiri berasa bangga. Masih dalam pergelutan dari segi pekerjaan. Tapi rezeki itu ada dimana sahaja yang penting usaha dan berdoa jangan lupa. 

Chaiyok chaiyok.. Usaha jangan putus asa!


Setakat ini apa yang dicapai memang seronok. Tapi belum mencapai tahap yang Asyik inginkan lagi. Dengan permulaan bisness baru The Izas Design diharapkan dapat berjalan dengan lancar. Terima kasih untuk sokongan kawan-kawan. Lagi satu tentang Premium Beautiful Corset, itupun bisness terbaru juga. Harap dapat mencapai target.




Kemudian dengan bertambahnya kenalan dari kalangan blogger. Ramai kenalan dari rakan blogger yang semakin rapat. Yang sebelum ini hanya komen dari blog tapi sekarang dah pernah berjumpa. Alhamdulillah dari situ dapat merapatkan silaturahim bersama. Seronok tau jadi blogger. hehe

Bersama blogger hebat di Fair & Lovely Event.

GLAMpreneurs Team. 


Sebenarnya nak cakap terima kasih jea untuk semua yang sudi sokong blog Asyik ini. Kalau korang takde blog ini memang tak seronok. Yealah kalau takde pembaca macam takde faedahlah buat blog betul tak. Terima kasih banyak tau. 

Pastu kan jangan lupa ada kerja penting untuk korang semua. Tolong vote untuk Asyik kat DiGi WWWOW Awards untuk kategori Blogger of The Year. Blog Asyik taklah hebat sangat tapi mencuba mana tahu rezeki sebab korang tolong vote untuk Asyik. Tu yang sayang korang lebih ini.

Korang boleh tekan badge kat bawah ini ataupun kat sidebar blog Asyik yang ada logo DiGi WWWOW Awards. Bermula dari 3 June 2013 iaitu hari ini Asyik harap korang sudilah vote untuk blog Asyik. Voting ini berlangsung selama sebulan so harap tiap-tiap harilah korang vote. hehe. Jangan lupa tau.


CLICK HERE:

Till Next Entry.
xoxoxo


- Nak buat giveaway ini. Tengah fikir nak bagi hadiah apa. Ada cadangan? ke ada yang nak sponsor? hehe.

14 comments:

  1. Semoga Harapan & Impian tidak lagi sekadar harapan & Impian...
    Jadikan ia sebagai sejarah permulaan Kejayaan...
    Chaiyok Cik Asyik \(^_^)/... Insya ALLAH boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. berharap semuanya akn menjadi kenyataan nanti..InshaAllah..:)

      Delete
  2. Sis , u look so beautiful . Btw , done follow u back . ^_^ . About gift for ur GA , apa kata sis bg hadiah from ur business design ? If tak kberatan la . Just my opinion :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear..^_^ ..
      bgs juga idea adik tu..akan dipertimbangkan nanti..hehe.terima kasih sbb sudi share..:)

      Delete
  3. Masa sekarang berlalu dengan begitu pantas..Pasti impian akan tercapai kelak..antara cepat dan lambat je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu fiza..sekejap jea dh hampir setengah tahun..:)

      Delete
  4. wahh org dh de bizness skg hehe..jgn lupe bg free item kat sy juge eh (wlpon xfemes) hahahahhaa...nk juge nk juge..btw kak it was soooo nice to finally meet u but kurg best as we dun really hv d time to chat kn kn ;) iAllah nex time maybe...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bru start nak publish pd org luar..sblm ni just ambil dr mana2 company yg bg jea..hehe..InshaAllah..

      a'ah mmg aritu jumpa mmg xsempat nk chitchat panjg2..pastu dudk meja lain2 pula tu..huhu..sedih ok, kena dok blkg..xpe next time mybe boleh jumpa lg..:)

      Delete