Sunday, October 6, 2013

Sheikha Hub Gala Night

Assalamualaikum,
Cuti hujung minggu semakin meninggalkan kita ini. Dah nak masuk waktu malam sekarang. Sekejap betul cuti. Tak sabar nak bercuti panjang hujung tahun nanti. Kadang-kadang takde masa untuk diri sendiri dan juga untuk blog tersayang ini. Sampaikan entry yang sepatutnya post dah lama sekarang baru boleh post. Baru ada kesempatan untuk edit gambar. 

Pada 21 September 2013 Asyik mendapat jemputan dari pihak Sheikha Hub untuk menghadiri Majlis Gala Night Sheikha Hub. Sebagai salah seorang wakil media yang hadir Asyik memang terharu kerana diberi peluang untuk menyertainya. Sheikha Hub adalah portal hub untuk mereka yang ingin mengembangkan business ke arah yang lebih sistematik dan moden. Mereka sedia membantu anda untuk memajukan business anda. Terdapat ramai mentor yang anda boleh contohi di Sheikha Hub. Sila lawat laman sesawang mereka untuk maklumat lanjut. Visit : Sheikha Hub


Sesi pendaftaran dan ketibaan tetamu kehormat.

Baju yang akan dijual dan hasilnya akan didermakan kepada yang memerlukan.

Fashion Show oleh pereka muda yang mewakili Sheikha Hub ke Melbourne.



Mestilah bergambar beramai-ramai. Semua yang hadir sangat gorgeous.

Orang paling awal datang. hehe

Duduk bersebelahan dengan Ameera Zaini. Pengacara Hijab Stailista dan Safiyya.

Thank you girls for the invitation.

Shea Rasol dan Jezmine Zaidan.

OOTD

My Partner dan photographer of the day. Giorgio Izas.




Beautiful place and decoration ever. Thank you Sheikha Hub. Hope to see you guys again. And Good Luck.

Till Next Entry.
xoxoxo

12 comments:

  1. Antara Event yg Grand pernah disertai... Sangat Best... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, memang best kan..eksklusif sangat..:)

      Delete
  2. Untung kak asyik, dapat pergi event yg grand mcm ni..
    kalau kita dah ketaq lutut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Marya..ketaq juga lutut ni ..hehe

      Delete
  3. Menarik nye event nie...thanks ayik for the share.....suka sgt tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau rietta suka boleh tgk kt page diaorg..lg byk ada..:)

      Delete
  4. Assalammualaikum..asyik,

    grand tu.. ramai orang yg datang.. x jemput mselim3 ker..makan ok kat sini?

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam,
      M.selim kalau jumpa pun bkn nk tegur kita..huh..makan ok sgt2 kt sini..:)

      Delete
  5. tak mau kawan tak mau kawan tau mau! trmasuk si giorgiouuusss tu! hahahhaha

    ReplyDelete