Monday, October 14, 2013

Nuffnang Food Fest 2013

Assalamualaikum,
Siapa kat sini yang pergi Nuffnang Food Fest tempoh hari? Banyak tak korang makan? Mesti bersepah tweet yang korang buat kan. Asyik pun sempat juga pergi. Kenyang betul dapat merasa macam-macam jenis makanan. Paling banyak minum air sebenarnya. Siapa yang tak dapat pergi itu memang rugilah. Thank you Nuffnang dan ChurpChurp untuk aktiviti yang sangat menarik ini. Idea yang sangat bernas untuk mempromosikan produk. #NNFoodFest

Nak minum air dari Chatime kena bergambar dan upload dalam Instagram. hehe. Senang jer.


Meet my blogger friend Miss Suzai.

Asyik sebenarnya mascot kedua untuk maggi. haha. Percaya? Kebetulan pula warna baju sama dengan maggi. Rasa macam taknak dekat langsung dengan khemah Maggi ini. Tapi apakan daya ramai yang suka bebenor makan maggi. *Pasrah

Dapat makan Durian Puff yang sedap.


Sedap sangat Cheese Cake ini. Dari humblebeginnings.com.my

Ice Cream sedap dari New Zealand Natural.

Giorgio Izas the gadget man. haha. Bersilang-silang dah beg dia.

Tengoklah khemah Maggi juga menjadi pilihan.Siapa lagi nak bergambar dengan mascot Maggi ini. Meh sini cepat. hehe

Berborak, bergambar, bergosip dan makan memang wajib kalau jumpa.

Sumo Onigiri yang sedap.

The crowd of the day. Ramai sangat.



Thanks Nuffnang dan ChurpChurp.

Meet Lina Zahrah sebelum masuk lepak dalam Sunway Pyramid, sebab dah kenyang dan panas kat luar.
Seronok dapat berborak. Nuffnang silalah buat event yang hebat macam ini lagi yea.

Till Next Entry.
xoxoxo

15 comments:

  1. fuh makan2.. sedap tu
    xdpat nak gi makan juga :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, rugi xpg..next time bawa family join..:)

      Delete
  2. nyum nyum nyum, sedapnya dapat makan2... *_^...nak pergi jugak that day tapi tak sempat lah dear, kalau tak boleh berjumpa kali kedua kan? *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe next time kalau ada event kt mana2, bgtahulah kalau pg..boleh jumpa lagi nanti..:)

      Delete
  3. Wahhhh bestnya makan2...dapat jugak invitation hari tu tapi tak dapat pergi..huhu kerja :(

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...asyik,

    rajin gi event nuffnang nie..

    mselim3

    pls: entah mselim3 bila nak gi event macam nie... insaallah suatu hari nanti...

    ReplyDelete
  5. salam kak HAHAHHA adoih muke sy byk kat cni tu dh suke dh tp hahah KEMAIN EXCITED sumenyer! hahahha malunyer! hahaha btw it was always nice meeting n gosipping w u kak asyik cyg! ^^

    ReplyDelete
  6. Hari yg kenyang... sgt kenyang... he3... Event yg sgt happening, masing2 ngan smart phone n tablet... (^_^)

    ReplyDelete
  7. Awat yang dijumpai semuanya sihat2 he..23x

    ReplyDelete
  8. fuyooo...memang kenyang la yer...heee

    ReplyDelete
  9. bestnye.....semua pown nmpak sedap....

    ReplyDelete
  10. kite pon pergi jugakkk tapi knp tak sempat nak jumpa?hehehe

    ReplyDelete
  11. Bestnyaa...teringin juga nak join event.. :(

    ReplyDelete
  12. kite x sempt nk g hr tu.. x sihat..
    mcm best je kn.. blh mkn smpi pecah perut...

    ReplyDelete