Tuesday, August 27, 2013

The Mortal Instruments : City of Bones

Assalamualaikum,
Ada yang dah tengok filem The Mortal Instruments : City of Bones? Apa pandangan korang semua tentang filem itu? Ada persamaan dengan mana-mana filem sebelum ini? Bagi Asyik filem itu menarik sebab seperti tengok Twilight, Werewolf, Vampires, Alien, Ghosbusters dan banyak lagi. hehe. Semua ada dalam filem ini. Banyak adegan yang boleh membuatkan korang terkejut. Tapi ending dia Asyik tak suka sangat sebab tiba-tiba hero dan heroin itu rupanya adik-beradik. Macam pelik pula. Ada juga plot-plot cerita yang agak tergantung. Jadi untuk masa hadapan mungkin boleh diperbaiki lagi. Tapi apa pun Asyik suka dan terima kasih Fana dan ChurpChurp sebab sudi mengajak dan memberi tiket wayang percuma ini.

Syafiqah, Fana and Asyik. Together tengok filem tersebut.

OOTD : Outfits of the day

   

Location : Mid Valley


Free Temporary Tatoo from ChurpChurp.


Till Next Entry.
xoxoxo

26 comments:

  1. wahh..seronoknye dpt tiket free..hehehe

    ReplyDelete
  2. cite tergantung sebab banyak kena potong ke Asyik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kena potong tp byk plot dia x explain betul2..

      Delete
  3. Best nye dpt free tckt.. Cmne nk dpt..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenalah selalu try hntr contest yg churpchurp and nuffnang buat..

      Delete
  4. la adik beradik ke hero dengan heroin tu... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..diaorg bru nak bercinta sekali dpt tahu yg diaorg adik beradik..huhu

      Delete
  5. Untungla Asyik dapat tiket wayang percuma.. :)

    ReplyDelete
  6. wow!! dapat free tiket tu... mcm best je cite ni.. nak tengok... rindu kat mid valley

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..a'ah Aina..best sgt2..kena pg tgk nanti yea..jenjalan sekali kt mid valley bru best..:)

      Delete
  7. Macam best jugak citer nie...tpi rietta dlm list to watch adalah percy jacson...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best juga cter dia..hehe..percy jackson Asyik pun blm sempat tgk lg..:)

      Delete
  8. Replies
    1. dpt kenal dgn ramai blogger mmg best sbb semua suka ambik gmbr dan tgk movie..hehe

      Delete
  9. tu dia...
    sempat tengok movie dulu la ye pagi tu
    sempoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mana tau ni?kih2..biasalah..sekali jalan jea kan..:)

      Delete
  10. jom join segmen ni ! ^_^ http://syiralokman.blogspot.com/2013/08/segmen-merdekaraya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih invite..nanti Asyik tgk yea..:)

      Delete
  11. Sama-sama kak Asyik. Next time jumpa lagi okay! :)

    ReplyDelete
  12. wahhh bestnya...dpt tiket free tue..^^

    ReplyDelete
  13. u are so pretty :) xoxo my dear Asyik

    ReplyDelete