Saturday, August 10, 2013

Media Launch Dove Rambutmu Mahkotamu

Assalamualaikum,
Rambutmu adalah mahkotamu, Setuju tak? Kalau rambut mula gugur dan semakin menipis itu maknanya rambut anda mempunyai masalah besar kerana rambut yang gugur akan membuatkan anda nampak tua dan kepala anda akan semakin botak. Jadi dengan itu Dove telah memperkenalkan produk terbaru bagi mengatasi masalah keguguran rambut. Asyik sendiri memang mengalami masalah keguguran rambut yang agak teruk. 

Dulu rambut Asyik memang lebat dan hitam tapi sekarang semakin menipis dan berwarna agak keperangan. Itu semua berlaku selepas selalu membuat pelbagai stail rambut (sebelum pakai tudung). Menyesal betul. Kalau tak rambut takkan rosak. Dengan adanya produk Dove Hair Fall Rescue InshaAllah masalah ini akan berkurangan. Asyik pun masih dalam proses mencuba syampu Dove. Nanti kita lihat hasilnya yea.

Asyik sangat bersyukur dapat menyertai sesi pelancaran produk Dove tempoh hari yang diadakan di DoubleTree by Hilton Hotel , KL. Lengkap dengan majlis berbuka puasa. Alhamdulillah. Dapat menambah ilmu dan menambah kenalan. Semoga lepas ini tiada masalah rambut gugur lagi.



Terpegun bila masuk sebab 'stage'nya sangat cantik.






Duduk bersebelahan dengan Dynas Mokhtar dan Yasmin Hani.



Tetamu semakin ramai.

Pengacara majlis ialah Nana Mahazan. 

Pelancaran produk baru Dove.

Athiya dan Hasreena berkongsi saat mereka mula menyedari masalah rambut gugur mereka iaitu apabila mereka mula bereksperimen dengan pelbagai stail rambut.






Masing-masing berkongsi apa yang ingin dilakukan apabila masalah rambut gugur hilang.

Bila kita selalu ikat rambut dengan ketat itu juga merupakan punca rambut gugur dan rambut dibahagian depan akan mulai hilang dan menjadi botak. Itulah masalah Asyik sekarang. Lepas ini ikat rambut jangan ketat sangat yea.

Dove Hair Therapy. Gunakanlah dengan sebaiknya untuk menghilangkan masalah rambut gugur.

With Nana Mahazan. Dia mengandung itu tapi tak nampak pun sebab badan dia kecil benor. Asyik yang kembang. Cahaya terlebih sudah..hehe

Yasmin Hani juga mengandung tau. Tahniah.

Bersama Dream Sisters di TV9. Adik beradik Chef Anis.


Red Mummy pun ada dan Syafiqah Hashim.

Namee Roslan blogger cantik. Pregnant juga dia ini. Baru 4 bulan kalau tak salah.

Menunggu saat berbuka puasa pula.

Yummy.. Selamat Berbuka. Sedaplah kuih muih yang disediakan.

Haaa. macam-macam Asyik letak dalam pinggan. Sate my feveret selalu. hehe

Goodie bag dari Dove. Sarat dengan hadiah. Boleh pakai syampu Dove lepas ini. Thank you Jess from Edelman Agency for this oppurtunities. 

Visit : Dove Malaysia

Till Next Entry.
xoxoxo


**Jangan lupa sertai giveaway yang Asyik telah sediakan. Klik pada gambar diatas sebelah kanan blog. Jom meriahkan giveaway ini dan dapat hadiah yang menarik.Visit GIVEAWAY. Sedih kalau korang tak nak join. Hadiah best tau. Hamper RM50 dari Fair & Lovely.

12 comments:

  1. Tahniah dpt menyertai program ni, dpt jumpa artis dan blogger2 lain...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Elih..mmg seronok sgt dpt join..;)

      Delete
  2. Rambut anis pun gugur teruk.. Tak pernah cuba syampoo dove lagi.. Nanti asyik kongsi eh review :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah Anis..harap2 menjadilah kali ini..:)

      Delete
  3. wah kelas gitu..bestnya akak..
    nti yaya pun nak cuba la produk ni tapi selepas sunsilk la kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh2 cuba..nanti boleh share..:)

      Delete
  4. sukanya tgok nana tu...baru jap td abah tekejut tgok rambut kite dh mcm ponti**** bila kua bilik huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel dan xsombong nana..seronok borak dgn dia..:)

      *hahaha..kena pakai syampu dove ler..

      Delete
  5. wahhh bestnya dapat pergi even mcm2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..mmg seronok dpt kenal ramai rakan blogger lain..:)

      Delete
  6. rambut saya tak gugur tapi ada kelimumur. biasalah. lain orang lain penyakit. uban pun takde lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gunalah syampu anti-kelemumur pula..:p

      Delete