Tuesday, August 6, 2013

Giveaway Fair & Lovely bersama Asyik Maiburogu - 10 pemenang akan menerima hamper bernilai RM50

Assalamualaikum,

Berbaju Melayu dan juga kebaya,
Kurung moden pun ada juga,
Hari raya disambut dengan gembira,
Kulit cerah berseri bertambah ceria.

Bagus tak pantun Asyik buat itu? Bolehlah kan walaupun ada yang tak berapa nak sesuai. hehe. Tapi isi yang nak disampaikan tersangatlah bermakna untuk semua. Kalau tak baca rugi sampai bila-bila. Cewahhh. Pasti semua dah siap dengan berhelai-helai baju raya kan. Siap ikut trend semasa lagi. Asyik baru ada sehelai baju. Last minute baru nak shopping sehelai lagi baju raya. Beli banyak-banyak pun bukan nak keluar ke mana sangat sebab balik kampung jea pun. 

Tapi bab kecantikan Asyik dari awal lagi dah bersedia. Supaya raya nanti muka nampak cerah berseri. Dengan adanya produk Fair & Lovely Asyik memang tak perlu risau lagi sebab memang kulit akan cerah dan berseri bila menjelang hari raya. Memang Asyik sesuai dengan produk Fair & Lovely. Selesa bila pakai dan tak berminyak bila kena pada kulit muka Asyik.

Pengalaman yang paling indah di Hari Raya bila ada yang tegur kulit muka nampak sangat berseri dan ceria. Banggalah sekejap bila orang cakap macam itu. hehe. Bila ditanya Asyik terus akan jawab Fair & Lovely. Seronok sebab tak perlu nak berbelanja besar untuk dapatkan kulit yang cerah berseri. Sebab produk Fair & Lovely sangat murah dan mampu dimiliki oleh semua.
.
.
.
.
Kulit yang cantik berseri bukan hanya menyerlahkan penampilan luaran seorang gadis; ia turut memainkan peranan penting dalam meningkatkan keyakinan diri. Fair & Lovely sentiasa bernekad untuk memberikan para gadis produk pencerahan kulit terunggul serta komited terhadap memperbaiki kehidupan mereka, agar mereka tampil lebih ayu dan jelita. Kini, Fair & Lovely meningkatkan lagi prestasi produk pencerahan kulit melalui inovasi terkininya. 

Fair & Lovely, krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Rangkaian ini mengandungi Vitamin B3, C dan E, telah diperbaharui untuk membantu gadis-gadis memiliki kulit cerah berseri dengan lima rawatan pencerahan unik: 

I. Mengurangkan bintik-bintik hitam 
II. Mengurangkan warna kulit perang
III. Mengurangkan kesuraman 
IV. Mencerahkan lingkaran-lingkaran hitam
V. Mencerahkan tona kulit secara menyeluruh 


Rangkaian Advanced Multi Vitamin Fair & Lovely terdiri daripada pembersih muka dan krim pencerah muka. Pembersih muka yang kaya dengan buih membersih secara lembut dan menyingkirkan bendasing daripada permukaan kulit, manakala krim pencerah muka menghidratkan dan mencerahkan kulit dengan Advanced Pink Formula. 

Formulasi baru ini menawarkan aplikasi dan penyerapan produk yang lebih efektif serta kewangian yang lebih harumi. Dengan hanya dua langkah mudah ini, para gadis boleh memiliki kulit yang lebih lembut, cerah dan berseri. 

Pembersih muka Advanced Multi Vitamin Fair & Lovely dijual pada harga RM5.50 (50g) dan RM9.50 (100g), manakala krim pencerah muka Advanced Multi Vitamin Fair & Lovely dijual pada harga RM4.00 (25g), RM7.90 (50g) dan RM10.90 (80g). Kedua-dua produk kini ditawarkan di semua farmasi dan pasar raya terkemuka di seluruh negara.
.
.
.
.
Ada yang berminat untuk dapatkan produk Fair & Lovely secara percuma? Silalah sertai giveaway yang Asyik sediakan ini. Sangat mudah semudah ABC. hehe. Korang cuma perlu menjawab beberapa soalan sahaja untuk mendapat produk Fair & Lovely secara percuma. Ikut langkah yang Asyik sediakan yea.

COPY AND PASTE DLM ENTRY BLOG ANDA.

1- Buat satu entry dalam blog anda dengan meletakkan gambar dibawah dan jawab soalan-soalan yang diberikan. Dengan tajuk GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU.



2- Jawab soalan ini. Fair & Lovely merupakan krim pelembap muka nombor satu di Malaysia, kini memperkenalkan rangkaian Advanced Multi Vitamin. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Advanced Multi Vitamin ini?

3- Lengkapkan slogan tersebut. Fair &  Lovely Advanced Multi Vitamin dan Asyik Maiburogu dapat memberikan inspirasi serta mengubah hidup saya secara positif kerana __________________________. (tidak melebihi 20 patah perkataan)

4- Ceritakan pengalaman indah anda di Hari Raya Aidilfitri dengan kulit wajah cerah berseri.
.
.
.
.
Cuma perlu copy and paste dan letakkan dalam entry blog anda kemudian jawab dan isi tempat kosong. Tak perlu nak buat ayat panjang-panjang cuma copy and paste sahaja langkah-langkah diatas. Kemudian tinggalkan nama, link entry yang dibuat, dan email anda di komen di bawah. Sebanyak 10 pemenang akan dipilih dan akan menerima 1 set produk hamper Fair & Lovely bernilai RM50 dari Fair & Lovely yang akan dihantar sendiri oleh pihak Fair & Lovely. Giveaway ini akan berlangsung selama 12 hari  jadi jangan lepaskan peluang keemasan untuk dapatkan produk Fair & Lovely secara percuma. 

Hamper bernilai RM50 menanti 10 pemenang yang akan dipilih berdasarkan jawapan yang betul, slogan yang kreatif dan pengalaman yang paling menarik. Cepat apa tunggu lagi. Sertainya sekarang. Semudah ABC sahaja. Copy and paste sekarang. Asyik menanti penyertaan anda semua.

Giveaway bermula pada 6 OGOS hingga 24 OGOS 2013. Sila share supaya giveaway lebih meriah.

Like FB FAIR & LOVELY MALAYSIA : https://www.facebook.com/fairandlovelymalaysia?fref=ts

Till Next Entry.
xoxoxo

** Untuk pembaca blog yang tiada blog anda juga boleh sertai dengan menjawab soalan tersebut melalui facebook atau twitter kemudian tinggalkan link yang anda buat di komen di bawah. Pastikan anda PUBLIC kan post anda itu supaya dapat dilihat nanti. Selamat mencuba dan semoga berjaya.

80 comments:

  1. good luck kepada para peserta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boni xnak join ke? jomlah join juga..:)

      Delete
  2. insya Allah join :) moga-moga ada rezeki. sat naaa... entry

    ReplyDelete
  3. Waaah, ada contest lah. Good luck buat sape yang join nanti,..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . nampak macam meriah je entry ni . . insyaAllah nanti nak join . . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, jgn lupa join yea..besar peluang utk menang tu..:)

      Delete
  5. gud luck juga kepada semua peserta..
    Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir & Batin..:)

      Delete
  6. akak bookmark dulu.. insya-Allah akan join.. kebetulan memang akak guna krim fair&lovely juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy..join tau akk..Asyik tunggu..:)

      Delete
    2. akak join juga asyik..

      http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

      Delete
    3. terma kasih akk sudi join..semoga berjaya..:)

      Delete
  7. assalamualaikum asyik. bestnya. insyallah sheila join kemudian ye busy nak rayaaaa. heee selamat hari raya asyik dan keluarga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..jgn lupa tau Sheila..Asyik tunggu juga..Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..;)

      Delete
  8. Nak join... (^_^)... kna pikior idea nk mengarang dulu yea darling... he3

    ReplyDelete
  9. nama : xila
    entry : http://www.dearxila.my/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    email : kupas_bawang7@yahoo.com


    ps tak tahula gini ke caranya..kalau ade2 pape kurang bgtau ye ;p

    ReplyDelete
  10. Salam sis ,pengadilan siapa yg buat ea?

    ReplyDelete
  11. done.joined ya
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
  12. asyik... kita cuba lah! mana tahu ada rezeki.. hehehe

    NAMA : INNANIE ARIFFIN
    EMAIL : innanie.ariffin @yahoo.com
    URL ENTRY : http://www.coklateyes.my/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html


    p/s- wish me luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3- thank you nanie..
      good luck tau..:)

      Delete
  13. saya join :)
    nama: nurul aslinda ramli
    link entry: http://lienliedot.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    emel: allynshaminza_eva@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. wahhh.gudluck pada yang join! Selamat hari raya.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..Aida xnak join ke?
      Selamat hari raya..;)

      Delete
  15. AZWA JOIN!!

    Nama : Azwar Syuhada
    link entry : http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    emel ; gem_azwar94@yahoo.com

    p/s : Kak Asyik tolong tengokkan entry azwa ye, takut ada yang salah .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5- terima kasih Azwa sudi join..akk dh tgk..betulla tu..:)
      good luck yea Azwa..:)

      Delete
  16. Salam...rietta ada blog..tpu xde fb utk like like...bleh join ke?

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. sop..senang jer lah soalan tu sbb dh ada jwpn kt atas tu hah..jomlah join..:)

      Delete
  18. dah join dah.

    http://ladfeamir.com/2013/08/13/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik-maiburogu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6- ok..terima kasih ladfe..semoga berjaya..:)

      Delete
  19. saya join..

    nama: aqilah azmy

    link entri: http://ellazmy.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    email: ella_aqilah88@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 7- Thank you dear sudi join..good luck..:)

      Delete
  20. Replies
    1. tak nak join ke fizi?hadiah best ni..:)

      Delete
    2. muja baru join kat blog sizueka,, nak join yang kat blog asyik pulak boleh tak,, hehe

      Delete
    3. boleh jer dear..kalau bertuah dpt dua2..hehe

      Delete
  21. Assalammualaikum...asyik, menarik segmen dapat produk fair & lovely,,, kalau sempat insaallah mselim3 join k... meriah segmen nie kan...

    mselim3

    pls: Moga segmen ini meriah dan ramai penyertaan rakan blogger k... moga asyik sukses selalu..peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, joinlah nanti yer..masih byk masa utk buat entry tu..sekejap jer..
      terima kasih atas doa2 nya..:)

      Delete
  22. salam....yeeyyy thank you....rietta join...

    Nama : Henrietta Jose
    Link : http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    Emel : henrietta3321@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rietta sbb sudi join..semoga berjaya yea..:)

      Delete
  23. muja join,, moga berjaya,, amiin :D

    nama: nurmujahidah binti ismail
    email: princess_arorae@yahoo.co.uk
    link entry: http://www.mujadafewa.my/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik-maiburogu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy..thank you Muja..semoga berjaya yea..:)

      Delete
  24. Wuhuuuu ! Fana dah join. :)

    http://fanacheksaat.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeayyy..terima kasih fana..semoga berjaya..:)

      Delete
  25. Yeay dah join :)

    Nama : Nur Shaira Elianis
    Link Entry : http://shairaelianis.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    Email : schadandelion@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear..semoga berjaya..:)

      Delete
  26. saya join!!!
    http://pwincessnurika.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear sudi join..semoga berjaya yea..:)

      Delete
  27. dah join :)
    http://ciksitimun.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you cik mun..semoga berjaya..:)

      Delete
  28. Replies
    1. nana jomlah join, sempat lg klu nak join..jom2..:)

      Delete
  29. da join,heee......papetah jawapan nana:)

    nama: nana
    link entry : http://nanakimie.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    email : nana.kimie@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeee, terima kasih Nana sudi join juga akhirnya..semoga bejaya yea..:)

      Delete
  30. Join Sudaaaa.... (^_^)

    Nama : Giorgio Izas
    Link Entry : http://giorgio-izas.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    Email : giorgioizas@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee..terima kasih sudi join..akhirnya buat juga kan..semoga berjaya..:)

      Delete
  31. nama: Yumida

    link entry:
    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

    email: yumida00000@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy..thank you Yumida sudi juga join..semoga berjaya yea..:)

      Delete
  32. Assalamualaikum asyik. heee dah joined! nak sheila submit url heee sorry lambat hantar url. sabtu ahad sheila kat kampung. mertua masuk hospital...

    nama : sheila salim
    url : http://www.sheilashahfiekry.my/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html
    email : sheilashahfiekry@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Sheila..Asyik dh letak dh dr awal..:)

      Delete
  33. all the best utk peserta2 giveaway... :)

    ReplyDelete