Tuesday, July 23, 2013

SHEIKHA HUB IFTAR

Assalamualaikum,
Pada 20 Julai 2013 Asyik mendapat jemputan dari Sheikha Hub untuk menghadiri majlis berbuka puasa dan Sheikha Hub sekaligus ingin memperkenalkan 4 orang pereka fesyen who will represent Sheikha Hub on the World Fashion Runway at Melbourne. Mereka adalah Mimpikita, Ammara boutique, Saraya Zahret & AzuraAzwa

Asyik tak dapat nak menghadirkan diri tapi telah mewakilkan Fana untuk menggantikan tempat Asyik sebab Asyik terpaksa menjaga mak di hospital. Sedih tau tak dapat pergi, tak sampai hati nak tolak perlawaan Datin Nor Zihan. Tapi alhamdulillah Fana cakap dia seronok kat sana. Check out their blog to know more about what happening at the event. Syukur, risau juga Asyik mana tahu dia tak selesa kat sana. Terima kasih banyak yea Fana.

Berbalik pada motif utama Majlis Iftar ini ialah untuk memperkenalkan 4 orang pereka fesyen muda yang akan terbang ke Melbourne bersama dengan koleksi pakaian mereka yang sememangnya cantik dan popular di Malaysia sekarang.



SheikhaHub is a platform to assist entrepreneurs dedicated to the development of Islamic fashion via on ground activities (fashion shows, bazaar, networking sessions) and online assistance (directory, tips). 

Under the guidance of leading international designers in the likes of Fatma Ghanem of Qatar, Zeina of Palestyle Dubai, Farrah Adeeba of Malaysia and Zetty from London, “SheikhaHub” aspires to bring the Islamic fashion to the forefront of the global fashion industry.

Natasha Hudson adalah ambassador untuk Sheikha Hub.


Photo credit: Creativo Photography
Mini Fashion Show di Majlis Iftar Sheikha Hub @ Serai, KL Life Centre




From Mimpikita


From Mimpikita








Natasha Hudson, duta Sheikha Hub bersama Ameera Zaini, hos Hijab Stailista, TV9.



Datin Norzihan & Natasha Hudson bersama pereka muda Mimpikita, Ammara boutique, Saraya ZahretAzuraAzwa yg akan mewakili Sheikha Hub di Melbourne Spring Fashion Week 2013 World Fashion Runway.



From Instagram Sheikha Hub.

To know more about Sheikha Hub please visit :

Twitter : Sheikha Hub
Instagram : Sheikha Hub

Till Next Entry.
xoxoxo

10 comments:

  1. Bestnya dpat join event mcam ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok zaki..semua free dan dpt goodies bag lg..;)

      Delete
  2. seronok!! kita pun dpt tapi tak dan nak pi.. nak tinggal mak dan ayah kat rumah tak sampai hati bulan2 puasa ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kan Nanie..bulan puasa ni agak susah sikit nk kemana2 bila dh balik ke rumah family..:)

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah semua cantik2 cuma tgl sediakan duit jer utk membeli baju2 itu..:)

      Delete
  4. Maaflah yea Cik Asyik... bulan2 puasa ni terpaksa tolak smue event... (^_^)
    Family 1st... he3

    ReplyDelete
  5. Kak, dress yang macam kuning highlighter tu cantik betul la!

    ReplyDelete