Friday, June 7, 2013

Innershine CamuCamu Launch

This is a sponsored post.

Assalamualaikum,
Tempoh hari Asyik menghadiri satu event yang penuh dengan warna warni dan meriah dengan kehadiran para bloggers dan artis jemputan yang semuanya cantik belaka dan memenuhi tema pada hari tersebut iaitu ‘Masquerade with elements of Purple’.


Theme: Masquerade with elements of Purple
Date: 4th June 2013 (Tuesday)
Time: 4:30pm – 7:30pm
Venue: Grand Millennium Hotel, KL


Kebanyakkan bloggers yang datang memang boleh dikatakan Asyik kenal mereka melalui blog. Nuffnang sangat baik hati kerana mempertemukan kami semua dalam sebuah event yang pertama kali diadakan khas untuk memperkenalkan produk terbaru dari BRAND’S. Produk terbaru dari BRAND’S ialah InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu. Dan duta untuk produk terbaru ini adalah Izara Aishah.



Rupa-rupanya cinta misteri Izara Aishah ni BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu. Patutlah kulit Izara jelas kelihatan kian cantik menawan baru-baru ni. Semuanya disebabkan oleh InnerShine Prune Essence plus Camu Camu. Akhirnya, Izara dedahkan identiti buah hatinya.

InnerShine Prune Essence plus Camu Camu.

Close up sikit produk terbaru dari BRAND’S ni.


Keberkesanan InnerShine Pati Prun untuk menjaga kecantikan kini dipertingkatkan lagi dengan zat dan ramuan detoksifikasi tambahan melalui formula barunya yang diperkaya dengan buah Camu Camu dari hutan hujan Amazon yang digelar buah berkualiti tinggi (superfruit) kerana kehebatannya.
Tiga ramuan utamanya, Camu Camu, Maltodekstrin Resistan dan pati prun California, mengandungi Vitamin C semula jadi yang optimum untuk menyihatkan badan serta menyerikan kulit dengan meningkatkan kelancaran penghadaman dan proses detoksifikasi. Inovasi ini menjadikan  InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu minuman kecantikan yang lebih baik untuk anda.



Tidak ramai di Malaysia yang mengenali buah Camu Camu, tetapi ia dicatatkan sebagai sumber botanik Vitamin C terunggul di dunia. Kajian saintifik menunjukkan bahawa superfruit ini mengandungi khasiat 30 hingga 50 kali lebih kaya dengan Vitamin C semula jadi berbanding dengan oren.

Vitamin C dapat menguatkan sistem imuniti badan dan membantu dalam penghasilkan kolagen untuk kulit yang lembut dan berseri.

Maltodekstrin Resistan merupakan larutan serat pemakanan tambahan kepada serat prun dalam produk ini bagi melancarkan sistem penghadaman dan membantu badan menyahtoksik secara semula jadi.
 
InnerShine pati prun yang dihasilkan daripada buah prun California segar berkualiti tinggi yang amat kaya dengan serat pemakanan dan mengandungi banyak Vitamin C. Pati prun terkenal dengan sifat antioksidannya yang membasmikan radikal bebas untuk melambatkan kesan penuaan.

Innershine pati prun plus Camucamu membuatkan kulit cantik menawan dan semua tertawan. Tengok betapa hebatnya produk ini. Memang tak rugi kalau berbelanja sedikit untuk kesihatan dan kecantikan diri sendiri.

Selain dari itu pada event tersebut kami semua juga dihiburkan dengan persembahan dari Altimet dan Adeep. Selepas itu ada juga tayangan iklan terbaru Izara bersama BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu. Sememangnya kelas habis tayangan iklan itu dan Izara ni sangat lawa.


Sambil kami menikmati makan malam yang sangat lazat dan memang dinantikan oleh semua yang hadir kami semua dipersembahkan dengan tarian Latin yang membuatkan semua orang teruja seperti mahu menari bersama. Hehe.

Menu yang akan dihidangkan untuk semua yang hadir. Yummy sangat.

Yeahh.. Sudah sampai. Sangat sedap sehingga membuatkan kami semua terlalu kenyang.

Yang paling seronok kami semua dihadiahkan cenderahati. Setiap cenderahati mengandungi 3 botol BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu dan rantai rama-rama ekslusif yang cantik menawan. Memang padan dengan tema malam ni (rama-rama).



Bestnyer kami diberi sampel BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu. Seronok tak terkata kerana dapat menikmati produk BRAND’S InnerShine ni. BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan CamuCamu rasa manis seakan rasa kurma. Pada pendapat Asyik, ia lebih sedap daripada Prun Plus.Texturnya pun licin. Senang diminum. Harap-harap kulit boleh nampak berseri macam Izara. Haha. Dah tahu kenapa Izara sayang sangat pada produk BRAND’S InnerShine ni. Asyik pun sayangi BRAND’S InnerShine. Jom semua kita beli produk ini yea.

Dan sesi fotografi bersama dengan bloggers dan artis yang hadir sudah semestinya dinantikan.

Bersama YanaYassin, Mek Onie dan Hazanis .

Bersama CikEpal.

Again with Cik Epal, Mek Onie dan Hazanis. Mestilah ambil gambar banyak-banyakkan.

Bersama AnisAthia, Nadia Farahida dan Sabrina dari Sabby Prue.

Akhirnya dapat jumpa juga dengan Sizzling Suzai. Dan comel kecil molek Yuyu Zulaikha. Banyak kisah menarik dengan mek onie, hazanis dan yuyu tempoh hari. Hehe. Sebab kitaorang balik sekali satu kereta jea. Macam-macam hal siap sesat lagi. Haha. Kelakar betul.

Bersama dengan rakan sekelas Asyik iaitu Shea Rasol dan Syafiqah yang vogue gitu.

Dan sesi bergambar bersama semua blogger yang hadir. Rasanya tak semua ni sebab ada yang dah balik. Tapi sangat happening diaorang ini.


Mira CikCit, Kifli Mally and Rawlins kitaorang duduk semeja ok. Happening meja blogger 3 sebab diaorang  ada.

Dan gambar Asyik sorang-sorang lah pula. Nampak bersinar tak bersama InnerShine. Hehe.
 


Dan Gala Night with InnerShine Pati Prun plus Camucamu completed.

‘Masquerade with elements of Purple’ done.Thank you Nuffnang for the invitation.


Till Next Entry.
xoxoxo

34 comments:

  1. Bestnye dapat jmpa blogger sume..

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat peluang macam ni :) tahnia asyik. good step for your blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok nanie..Alhamdulillah..:)

      Delete
  3. haaaaaaaaaaaaa,best sangatttt,rasa nak menangis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..rasa nk menangis sbb sesat ke onie..wakakakaka..:p

      Delete
  4. Jeleznya dapat tangkap banyak gambar.

    ReplyDelete
  5. hai izas, x sempat kita bergambar kan malam tu.. lain kali kalau jumpa wajib ni bergambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai secantikmanis..a'ah kan mlm tu xbrgmbr sekali pun..xpe next time k..:)

      Delete
  6. Seronok dapat jumpa ramai geng blogger,.. xde lah duk komunikasi kat alam maya jerr. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu yana..nanti boleh jumpa lg..:)

      Delete
  7. Replies
    1. rawlins..nanti jumpa kt GLAM pula ok..:)

      Delete
  8. Cian Giorgio xdpt join... jd drebar jea hr 2... hu3
    Btw... mmg sedap brand's innershine 2... lpas minum rase nk lg... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe next time boleh join..terima kasih tlg hntrkan..:)

      Delete
  9. it was soooooooooooo nice meeting u dear iAllah jmp lg kt bork pjg2 k xpuas btol...sy pon dok sibuk sndri ehhehehhe

    ReplyDelete
  10. salam asyikkkkkkkkkkk :)
    kita semejaaa, siap sebelah2 lagiii. huhuhu
    selamat berkenalan yang.
    http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, a'ah tahu..hehe..selamat berkenalan..lps ni rajin2lah dtg blog Asyik..:)

      Delete
  11. seronoknya dapat berjumpa blogger lain.. :D

    ReplyDelete
  12. ne güzel bir blog bu böyle ışıl ışıl
    takibe başlııyorum:)

    kibelem.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. berbaloi tersesat jalan.kuikui. ;-)

    ReplyDelete
  14. nice meeting u dear, i xde gambar dgn u, nanti i curi tau! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nice meeting u too dear..boleh jea..hehe:)

      Delete
  15. nice meeting u dear, i xde gambar dgn u, nanti i curi tau! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nice meeting u too dear..boleh jea..hehe:)

      Delete
  16. Assalamualaikum. manisnya asyik! geram tengok pipi chubby tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam,hehe..pipi Asyik mmg chubby sgt skrg ni..haha

      Delete
  17. wah bestnya kakak..
    purple gitu.. i like <3

    ReplyDelete