Produk Review : Harum Malam Supplemen Dalaman Terbaik


Assalamualaikum,
Di zaman serba moden sekarang ini terlalu banyak pencemaran yang berlaku sehinggakan tubuh badan kita tidak menerima nutrien yang sebaiknya. Tambahan pula dengan lambakan produk yang kadang-kadang agak mencurigakan kerana terlalu banyak bahan yang mungkin dapat memudaratkan kesihatan kita pada masa akan datang. Tetapi berlainan dengan produk Harum Malam yang kesemua bahan yang digunakan adalah bahan semulajadi.

Kandungan Harum Malam: 
-Extrak ros 
-Extrak sireh 
-Buah tin 
-kismis 
-madu 
-goji 
-limau purut 
-strawberry 
-pueraria mifrica 
-kayu serapat 
-buah delima 
-manjakani 
-pueraria lobata 
-senna

Harum Malam, supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. 

Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Di samping itu produk Harum Malam juga sangat sesuai untuk mereka yang sudah berkahwin kerana dapat meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual, bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering, membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina, membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing, meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon, mengurangkan tekanan, membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan.

Asyik dah cuba produk Harum Malam ini dan rasanya memang sedap dan Asyik suka kerana ada rasa madu dan ros. Malah produk ini dapat menyegarkan tubuh badan kita dan mengurangkan bau badan.

Cubalah sebotol sekarang, hanya RM33 sahaja bagi semenanjung dan RM39 bagi Sabah & Sarawak.
Beli 3 RM90 untuk sebulan.. jimat RM20 dan postage free untuk sekarang.

Comments

Popular posts from this blog

Trio Beauty and Healthy Supplement

Product Review : Good Virtues Co.

Minyak Pati Abundance