Monday, September 14, 2015

Mika Sakura White

Assalamualaikum,
Zaman sekarang pelbagai jenis produk kecantikan mudah diperolehi dipasaran cuma bergantung pada kita untuk memilih mana yang terbaik untuk tubuh badan kita sendiri. Dah pelbagai produk Asyik pernah cuba dari yang sedap sampai ke yang tak sanggup nak telan. Tapi Mika Sakura White sangat berbeza. Asyik suka sebab mudah nak makan, hanya kunyah macam makan gula-gula sebelum makan-makanan lain. Mudah sangat dan rasa dia ada sikit rasa macam anggur dan tak manis sangat.

Jadi untuk orang yang sentiasa sibuk macam Asyik memang produk macam ini sangat diperlukan supaya kulit boleh cantik dan kehidupan yang sibuk dapat diteruskan macam biasa. Nak tahu apa yang istimewa sangat produk ini sampaikan Asyik jatuh cinta? Jom sambung baca lagi.
1. Maklumat produk ; Kebaikan/Fungsi produk
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit muka
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit satu badan
  • Boleh menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menaikkan seri muka
  • Paling penting, BOLEH MEMUTIHKAN SATU BADAN dengan cara PALING MUDAH iaitu KUNYAH sahaja!
2. Maklumat lain
  • 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA
  • 100% tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan yang negatif
  • Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea
  • Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita.
  • Ekstraknya antara agen anti penuaan yg paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea.
  • LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia.
  • Sangat sedap untuk dikemam. Nyum nyum!
Setiap satu botol mempunyai 30 tablet. Asyik selalu ambil setiap pagi 2biji sehari.
Nak kulit putih gebu mesti cuba Mika Sakura White.
Dah banyak pelanggan yang mencuba Mika Sakura White. Boleh baca sendiri testimoni diaorang kat bawah ini. Peserta Nona Manis Uyaina pun makan juga tau.
  
Sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp sis Ara dari Procrowd - 0132037799. Boleh cuba sekarang sebab ada promosi. Nak tahu lebih lanjut boleh terus ke facebook page Rahsia Kecantikan Wanita.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

6 comments: