Friday, May 22, 2015

Terapi Jiwa dan Minda Luxola vs Luxe Nomad

Assalamualaikum,
Bila sudah bekerja saat yang paling diidamkan ialah dapat bercuti. Bercuti itu macam terapi minda dan jiwa untuk hilangkan stress dari kerja yang tak pernah habis. Nak bercuti ini perlu perancangan dari awal supaya bila dah sampai waktu taklah kelam kabut jadinya. Dalam hati ini teringin sangat nak ke Bali. Nampak suasana dan view kat sana sangat cantik dan romantik. Boleh bercuti sambil 'honeymoon'.

Secara jujurnya Asyik belum pernah sampai ke Bali. Jadi kalau boleh nak pergi sana dan rasai sendiri keseronokan dan menikmati keindahan disana. Jadi bila dapat tahu yang LUXOLA ada buat contest untuk memenangi trip ke Bali selama 3hari 2malam, Asyik memang tak fikir panjang lagi selain terus fikir macam mana nak menang dan buat entry yang mungkin akan membuatkan Asyik menang trip tersebut.

Antara penginapan yang Asyik dah tengok di LUXE NOMAD ialah Pandawa Cliff Estate - Villa The Pala. Sangat mewah dan pemandangannya sangat memukau.
Selain dari itu ada Anantara Bali Uluwatu Resort & Spa. Memang cantik tak terkata tempat ini. Salah satu tempat yang menarik untuk menginap kalau pergi Bali.
Satu lagi tempat yang menarik hati Asyik ialah Bidadari Cliffside Estate. Serius memang sesuai dengan nama Bidadari itu. Spectacular view from this place.
Sebab itu perancangan awal itu penting sebelum pergi bercuti. Asyik sekarang ini memang survey dekat LUXE NOMAD jea. Nak booking pun mudah semua dah ada kat situ. 

Satu lagi sebelum terlupa, sebagai wanita kecantikan itu memang selalu perlu dijaga walau nak pergi bercuti. Waktu macam inilah yang perlu sangat-sangat diambil perhatian kerana kulit kita akan mudah terdedah dengan cuaca yang mungkin tidak menentu. Asyik dah sediakan produk yang sesuai untuk dibawa waktu bercuti. Liquid Gold Discovery Collection from Alpha -H's ada 5 produk dalam koleksi ini. 
Terdapat 1 Balancing Cleanser, 1 Liquid Gold, 1 Essential Hydration Cream, 1 Liquid Gold Perfecting Daywear dan 1 Liquid Gold Intensive Night Repair Serum. Kesemuanya mampu menjaga kulit kita sewaktu sedang bercuti atau melakukan aktiviti harian. Dari pagi sampailah kita tidur.
Liquid Gold Intensive Night Repair Serum yang paling best Asyik pakai, sebab ia akan membantu mengurangkan tompok penuaan dan membantu memperbaiki warna tidak sekata pada wajah, melegakan kemerahan dan meningkatkan sintesis kolagen sehingga 119%. Selain itu mampu membuatkan kulit halus dan lembut.
Alpha H Liquid Gold Collection Discovery merupakan set eksklusif yang mengandungi produk jualan paling ikonik dan terbaik. Mengandungi tiga produk Liquid Gold, ini adalah produk yang dicipta untuk menyasarkan keperluan khusus dan sesuai sebagai rawatan memanjakan kulit. Harga memang mampu milik hanya RM 187.50 satu set. Set ini memang sesuai untuk dibawa waktu melancong sebab dah lengkap untuk kegunaan kat sana nanti.
Are you ready for new experience at Bali? Yes, Asyik also excited to be there. Planning dah ada dan yang lain-lain dah siap cuma tunggu waktu sahaja. Go and visit THE LUXE NOMAD to get more information and please go to LUXOLA because there are waiting for your purchase. You can get discount also okay. First order and register dah boleh dapat 15%.
Asyik memang tak sabar nak melawat Bali. Biar menjadi trip yang paling bermakna sekali dalam hidup Asyik. InshaAllah. Satu lagi hadiah khas untuk pembaca blog Asyik ialah 15% diskaun. Gunakan code ini BLX-ASYIK. Selamat bershopping di Luxola.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

2 comments:

  1. Subhanallah.. the place is so magnificent! I still have no chance to visit Bali yet Ekin...alahaiii :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sgt2 kan Bali ni.. Ekin pun blm pernah sampai, nanti kita pg sekali..hehe :)

      Delete