Friday, March 27, 2015

One stop shopping destination

Assalamualaikum,
Kadang-kadang peninglah nak pergi shopping di mana sebab dah terlalu banyak sangat tempat-tempat yang menarik. Susah nak pergi sebab kekangan masa dan jauh pun ada juga. Asyik ini memang kaki shopping tapi bukan suka shopping sebarangan jea. Asyik akan teliti segala-segalanya tapi bukan sempat pun nak tengok semua. Bila terlalu teliti masa terbuang macam itu saja. Last-last beli satu jea. Itu masalah sekarang ini. Nak jimat, tak nak buang masa dan dapat beli semua barang dengan puas hati memang menjadi idaman Asyik.

Baru-baru ini Asyik dapat tahu ada satu website ini yang menjual pelbagai keperluan harian kita. Dari yang kecil, besar, murah dan mahal semua ada. Tapi kebanyakannya memang murah. Top brand pun memang ada kat website ini. Sekarang Asyik pun tengah jeling-jeling nak beli makeup sebab ada diskaun banyak sangat. Harga RM150 boleh dapat RM25 jea! Mana tak seronok.
iPrice membantu membeli-belah dalam talian yang menghimpunkan berjuta-juta produk yang berbeza dan berlainan. iPrice menyediakan maklumat mengenai jenama yang berbeza, kod kupon percuma dan diskaun sehingga 80%. Diskaun dikumpul dari ahli affiliate seperti Zalora, Lazada, Reebonz dan banyak lagi.
iPrice ini memang one stop shopping destination untuk semua golongan. Tak perlu lagi bersusah payah nak cari satu persatu website kalau nak beli apa-apa sebab kat sini semua ada. Untuk ibu bapa, peminat gadget, fashionista, beauty fans semua boleh terjah website iPrice.
Rambang mata sekarang ini. Banyak baju yang best.
Cuba tengok bahagian kiri gambar diatas ini. Ada senarai pelbagai jenis bag. Kiranya setiap kategori memang dah ada detail semua itu. Pilih jea nak yang mana.
Yang ini bahagian paling best sebab bahagian ini banyak woahh diskaun yang iPrice bagi. Sampai 80% pun ada! Tergugat.
Jangan lupa sign up terus jea iPrice ini sebab senang kalau ada promosi yang baru. Asyik memang dari awal dapat tahu pasal website ini terus sign up jea. Tak rugi pun yea. 

Jom terjah sekarang.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

No comments:

Post a Comment