Thursday, December 4, 2014

Pak John Steamboat Exclusive Christmas Menu Launch

Assalamualaikum,
Makan makan dan makan, wajib setiap hari dalam kehidupan kita. Makan pun bukan boleh sembarangan tapi haruslah makan dengan bijak. Nak makan dengan bijak boleh pergi makan di Pak John Steamboat. Bermula 15 Disember 2014 ini Pak John Steamboat akan melancarkan menu baru sempena Krismas. Macam-macam makanan disediakan dan sememangnya sedap. Kalau boleh Asyik nak jea bawa balik ke rumah bagi semua orang rasa sebab memang berbaloi kalau nak makan sebab sedap sungguh.
Christmas Buffet Special Menu
Garden Herb Potato Salad, Baked Potato with Mince Beef, New Zealand Rib Eye With Black Pepper Sauce, Christmas Island, Bountiful Hearty Rice.
Grilled Slice Chicken With Creamy Spaghetti, Ramen Vongole Ole, Seafood Bread Loaf, Grill Sutchi Fillet, Black Tangerine Chicken.
Dan banyak lagi makanan yang disediakan. Yang istimewa lagi Pak John ada sediakan Hot Plate. Dalam Christmas Hot Plate ini ada pelbagai jenis daging, ayam dan ikan yang menggunakan resepi istimewa.
Christmas Hot Plate - Coffee Beef, Tangerine Beef, Black Pepper Beef, Sweet Soya Beef, Coffee Chicken, Tangerine Chicken, Black Pepper Chicken, Ginger Chicken, Sweet Soya Chicken, Lemongrass Chicken and Spicy Fish Fillet.
Selain dari itu Pak John juga menyediakan Soup Creamy Butter Broth istimewa untuk Christmas Menu.
Banyak kan kitaorang makan. Serius sedap dan kenyang.
Rakan blogger yang turut serta mencuba menu baru dari Pak John.
Sebelum pulang akan ice cream dulu. Pak John juga ada menyediakan banyak jenis ice cream yang best.
Jangan lupa singgah Pak John Steamboat dan BBQ yea. RM46++ untuk sekali makan dan ianya sangat berbaloi sebab banyak makanan yang sedap. Asyik recommend korang cuba semua makanan kat Pak John. Rated : 5/5.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

4 comments:

  1. nanti date kitaaaa,tazabar nak bersteamboat lagi,hik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tazabar juga nak yum yummm sekali..hehe

      Delete