Sunday, June 1, 2014

Discover the Secret of Per’l Xlim

Assalamualaikum,
Remember my entry about Per’l Xlim? For this time I would to share with all of you the secret of Per’l Xlim that I already try for 2 weeks. Sangat memberangsangkan hasilnya walaupun baru 2 minggu. Let’s me explain more. Waktu minum Per’l Xlim itu memang rasa ketara sangat berat turun. Walaupun belum timbang for 2nd time tapi dah rasa badan ringan dan lebih bertenaga.
 
Selalunya minum 30 minutes before meal and lepas minum rasa agak kenyang, jadi masa nak makan itu ambil nasi sikit jea sebab perut masih rasa kenyang. Ikutkan tak nak makan sebab dah kenyang tapi makan jugak la walaupun sikit. Kalau sebelum ini perut sentiasa lapar dan tak habis-habis nak makan jea. Tapi lepas minum Per'l Xlim, rasa nak makan itu memang berkurangan.
Sekarang ini dimana-mana saja memang akan bawa bekalan Per’l Xlim. Tak kiralah Choco atau Cafe pasti salah satu akan ada dalam beg. Ini bekalan tenaga untuk hari-hari yang aktif. Selalunya kat office kalau tak sempat sarapan dirumah pasti akan minum Per’l Xlim. Disebabkan rasanya yang sedap memang buat tekak ini nak minum selalu.
  
Kat rumah dan office pasti akan ada Per’l Xlim. Siap dengan tumbler Per’l Xlim lagi supaya mudah nak minum bila buat kerja.
Paling mengejutkan lepas timbang 8 May 2014 hari tu waktu perjumpaan kali kedua, berat dah turun 2 kilo. Ukur lilit lengan pun dah berkurangan. Macam tak percaya jea tapi itulah kebenarannya.
    
Memang tak sangka sekejap jea dah boleh turun berat badan tanpa perlu senaman yang keras. Perut buncit sebelum ini dah tak ketara sangat buncit dia. Jadi, tak sabar nak terus minum untuk tengok hasil dia. Paling best di bahagian perut lah sebab ketara sangat. Sebelum ini orang cakap macam pregnant tapi sekarang dah kempis jadi takdalah istilah mengandung sebelum waktunya. Hehe. Produk ini memang best dan sedap untuk diminum, tak rugi kalau cuba.

Memang seronok nak teruskan minum produk ini. Siapa yang tak mahu kurus dengan mudah dan cepat kan. Pastikan korang tunggu entry seterusnya untuk lihat berapa banyak lagi berat yang turun dan mungkin bertambah kurus dan comel. Hehe. Tunggu tau.



Till Next Entry.

4 comments:

  1. Perl Xlim ni dah keluar kat pasaran ke? Dah dua tiga kali pi Giant, Tesco, Carrefour, tak jumpa pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf dear blm keluar lg buat masa skrg ni..dalam masa terdekat ni tau..kalau nak tahu lebih lanjut boleh tgk di page facebook Per'l Xlim. :)

      Delete
  2. Oh ingatkan dah keluar. Oraitt thanks for the info :))

    ReplyDelete