Sunday, March 9, 2014

Launching of Tudung Asyik - Halfmoon Edition

Assalamualaikum,
Pertama sekali rindunya pada blog ini. Lama juga tak sempat nak post entry yang baru. Sibuk memanjang sekarang ini. Dari hal kerja sampai hal keluarga semua kena uruskan. Itu belum kahwin lagi kan, kalau dah kahwin tak tahulah macam mana nak handle. Harap-harap semuanya dapat dijalankan dengan baik dan lancar. Satu lagi Asyik berharap semoga pesawat MH370 terselamat dari segala kemungkinan yang tidak baik. Semoga Allah S.W.T melindungi mereka semua. Doakan juga untuk kesihatan nenek Asyik yang sekarang ini semakin merosot kesihatannya. Amin.

Untuk sesi pengenalan Asyik keluarkan koleksi terbaru dan pertama dari TUDUNG ASYIK iaitu Halfmoon  Shawl 2 Tone. Halfmoon shawl yang Asyik buat ini memang menggunakan material yang terbaik dan berkualiti. Tidak nipis dan tidak tebal malah sesuai untuk semua muslimah dari yang berbadan kecil sehinggalah yang berbadan besar kerana halfmoon shawl yang Asyik reka ini sizenya memang besar dari yang biasa. Boleh juga dijadikan tudung labuh kerana sizenya yang agak lebar dan boleh menutupi seluruh bahagian dada.

Sekiranya anda bijak anda juga boleh menggunakan kedua-dua bahagian tudung ini kerana ia mempunyai 2 layer yang berlainan warna. Halfmoon shawl ini sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Jadi tak rugi kalau anda membelinya malah tudung ini memang mudah dibentuk.


Halfmoon shawl 2 Tone. 
RM 60 (include postage) 
Code : Red White 01

Halfmoon shawl 2 Tone. 
RM 60 (include postage) 
Code : Orange White 02

Halfmoon shawl 2 Tone. 
RM 60 (include postage) 
Code : Baby Green Blue 03

Halfmoon shawl 2 Tone. 
RM 60 (include postage) 
Code : Cream Green 04

Halfmoon shawl 2 Tone. 
RM 60 (include postage) 
Code : Green Red 05

Cara-cara untuk membeli:
Cuma perlu WhatsApp ke 011-23426247 to purchase.
Kalau yang tak ada WhatApps boleh jer message, WeChat, Line.

Untuk maklumat lanjut boleh lawat ke:
FB Page: Tudung Asyik
Instagram: Tudung Asyik

Semoga anda seronok bershopping di sini.
Till Next Entry.
Love, Asyik.

6 comments:

  1. cantiknye....suka rietta tgk....tapi rietta xpndai pkai halfmoon...suka tgk asyik pkai...makin terserlah kejelitaan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rieta..halfmoon ni plg senang nk pakai rietta..xperlu nk pusing2 byk2 kali bila pakai..:)

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. lawa tudung kamu ni. heheee. semoga dipermudahkan urusan pencarian pesawat MAS mh370

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Sheila..kalau sheila nak jgn lupa order cpt2 yer..
      InsyaAllah semoga semuanya dipermudahkan..:)

      Delete
    2. in shaa Allah dear, skrg ni takleh nak beli barang sendiri sangat. preparation baby lagi penting... heheee ~~~

      Delete