Tuesday, January 14, 2014

Beauty Review : Essence I love Extreme Volume Mascara

Assalamualaikum,
Di pasaran sekarang terdapat pelbagai jenis mascara yang semuanya bersaing untuk menarik perhatian pelanggan supaya mencuba produk mereka. Yang mana satu yang terbaik itu memang belum tahu kalau kita tak mencubanya dulu. Sebab itu Asyik teringin nak cuba mascara dari jenama Essence ini. Ditambah pula dengan kelebihannya EXTREME mascara volume. Nak tahu juga setakat mana 'extreme' yang mascara ini boleh berikan pada mata kita. Jom kita tengok.

Ini rupa luaran mascara tersebut. :))

Rupa berus mascara yang dikatakan extreme itu.

Bulu mata Asyik yang telah di'extreme'kan oleh mascara EXTREME. Panjang x? Boleh tahan juga kan. Ini bukan bulu mata pelesu yer kengkawan. Ini bulu mata original. Puas hati? Yes!! sangat puas hati dengan mascara ini. Mudah juga untuk dicuci kalau nak solat. Sesuai untuk muslimah. Jangan lupa cuba.

Essence Extreme Volume Mascara
Where you can buy: Watson
Price: Below RM20
My Rating: 4.5/5

Till Next Entry.
Love, Asyik.

12 comments:

  1. great post!let’s follow each other on gfc&bloglovin?
    flw me and tell where u’ve followed me!

    ReplyDelete
  2. murah jugak tu kalau dapat kesan best macam ni below RM 20. wow!

    ReplyDelete
  3. Wah dah macam mata cik ta je. Cantik menawan tertawan

    ReplyDelete
  4. pika ada jugak ni..tp sejak jumpa maybelline rocket tu..tak pakai dah mascara ni..kekekekee...
    sebab bila nak cuci dia tertinggal dkt bawah mata pika mcm panda..jd gelap bawah mata..but yang lain memang best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu akk suka sediakan tisu basah before cuci muka..sebab mana2 mascara yg bkn kalis air mmg akan jd mcm tu..effect dia best tp ada juga kelemahannya kan..biasalah xsemua produk perfect.. :)

      Delete
  5. nis keje kat watsons. belum cuba lg yg tester tu.nnti blh la try.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, ni lg best..mesti tiap2 ari shopping brg makeup jer..he3..boleh try nanti..;)

      Delete