Tuesday, November 5, 2013

[GIVEAWAY] The Shout! Awards 2013 Tickets

Assalamualaikum,
Disebabkan dah lama tak join giveaway dari mana-mana blog. Kali ini Asyik bersemangat benor nak join giveaway dari blog Marya Hana. Berharap benor dapat tiket untuk ke Shout! Awards.


"Nak tiket Shout! Awards kerana pengalaman berada di sana menonton bersama Marya Hana itu yang penting, barulah meriah awards itu.."


Boleh ke dapat ni? harap dapatlah. hehe. Thanks Marya sudi buat giveaway hebat ini.
Till Next Entry.
xoxoxo

10 comments:

  1. Huyooo... Ticket VIP 2... harap2 dptla yea (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap dptlah kan..boleh kita pergi..kih2..:)

      Delete
  2. Thanks join giveaway ni Kak Asyik,
    if kawan-kawan blogger lain yang nak join bagitau lah ya :)
    Tunggu keputusannya esok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..Harap boleh menang..hehe..

      Delete
  3. good luck kak n smoga kt brtemu ehh tetibe!!!

    ReplyDelete
  4. Cant understand the language :/ but few words

    ReplyDelete