Monday, September 23, 2013

Lagenda Budak Hostel

Assalamualaikum,
Sekarang sangat sibuk sampaikan nak update blog pun agak tak sempat. Dulu setiap hari boleh update tapi sekarang sekali seminggu pun terkial-kial mencari waktu yang sesuai. Sebelum filem Lagenda Budak Hostel ditayangkan di pawagan pada 12 September 2013 Asyik berkesempatan untuk menonton tayangan perdana bersama dengan team MIG dan pelakon filem tersebut di e@Curve. Pada pandangan Asyik filem ini memang kelakar tahap lima bintang. Masa tengok itu gelak sampai keras perut. Memang lawak sangat-sangat. Para pelakon pun terbaik semuanya. Silalah pergi tonton filem ini sebab anda tidak akan kecewa.




Bro Framestone dan isteri selalu menyibuk jer bila orang nak ambil gambar. Perangai suami isteri memang sama jer. haha









Pastikan anda tonton filem Lagenda Budak Hostel ini sebab filem ini memang sesuai untuk semua dan kelakar giler.

Till Next Entry.
xoxoxo

10 comments:

  1. xleh nak pergi menonton movie tu, kat kampung takde pawagam :D

    p/s: jom support segmen fifi http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-my-feveret-book-everrr.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ciannya dia..xpe leh beli dvd nanti.. :)

      Delete
  2. yang pastinya penampakkan imej bro framestone di situ...he he he...

    ReplyDelete
  3. Cerita yg memang mantop... He3 (^_^)
    Photographer same ke ni?... He3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mantop citer ni..photographer yg terer tu..yg tu lah..hehe

      Delete
  4. Assalamualaikum asyik. tunggu masa nak pergi tengok je. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, hehe..mmg kna pg tgk sbb best sgt2 cter ni..:)

      Delete