Thursday, June 13, 2013

CPUV Lagi

Assalamualaikum,
Alhamdulillah Asyik baru jea lepas check account nuffnang. Pastu tengok kat earning ada pertambahan lagi dalam CPUV. Tak sangka boleh dapat secepat ini. Terima kasih pada nuffnang. 

Tapi yang tak bape nak suka bila iklan tersebut selalu keluar waktu malam jea. Dah malam sapa pula nak datang kat blog, semua dah nak tidur kot. huhu. Jadi apa nak buat? Kalau ada rezeki dapatlah lebih kan, kalau tak bersyukur jealah apa yang ada. Harap blogger dan kengkawan selalulah menjenguk ke blog Asyik ini. Tinggalkan komen supaya Asyik boleh blogwalking ke blog anda semula.

Till Next Entry.
xoxoxo



Dah vote Asyik untuk hari ini? Kalau belum cepat-cepatlah vote yea. Sayang korang semua.

28 comments:

  1. salam akk dtg melawat lawat..huhu dpt event dove x??? sbtu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, takde pula dear..hntr email ke call?

      Delete
    2. oh ye ke ingt kn sme lg...email kak. ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum asyik. murah rezeki awak. hehehhee. saya akan selalu mai singgah sini. insyallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, terima kasih Sheila..syg awak..:)

      Delete
  3. Huyooo... Kayo tu... Bile la Giorgio plak nk dpt?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya singgah dan follow sini :D tahniah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, terima kasih..jgn lupa singgah lg yea..

      Delete
  5. tahniah asyik.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  6. tahniah
    rezeki tu
    Sop mampu tgk jer sbb lama x NUff x bg CPUV :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sop xpe dh popular, sekali dpt income trus byk..

      Delete
  7. Dh dapat 1 memang sng la nk dpt ke2 ,3 &.. harap2 be tu lama la berkampung kan. Byk skit earningnya nti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap lamalah ckit..klu x mmg xbleh nk kumpul duit lah..

      Delete
  8. sy menjenguk asyik dari Nuffnang sy yg juga dah meningkat. Best pula rasanya bila lihat CPUV makin bertambah2. Done klik2. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah tahniah..semoga lebih meningkat lepas ni..:)

      Delete
  9. Inilah yg buat aku jeles ni huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sabar yea..nanti Elih dpt juga..:)

      Delete