Friday, May 17, 2013

Press Conference for Reality Show Serikan Impianmu bersama Fair & Lovely

Assalamualaikum,
Semalam pad 16 Mei 2013 Asyik dijemput untuk menghadiri satu lagi majlis yang dianjurkan oleh Fair & Lovely bagi memperkenalkan satu lagi rancangan realiti yang baru. Rancangan realiti ini akan disiarkan di TV9 setiap Isnin mulai 27 Mei 2013 dari jam 7.30pm - 8.00pm. Jadi jangan terlupa untuk luangkan masa menonton rancangan yang sangat memberi inspirasi ini. Asyik akan explain more detail tentang rancangan tersebut pada next entry yea. Sekarang jom tengok aktiviti sekitar majlis. hehe. 

Bertempat di e@Curve. Tempat pendaftaran sudah semestinya akan ada goodie bag. Ada produk Fair & Lovely dan Notebook like a diary, cantik.

Pengacara untuk rancangan realiti tersebut. Sazzy Falak dan Hafiz Hatim.

Memperkenalkan all the Mentor for this reality show.

Yang ini pula antara protege ataupun peserta yang ingin mengejar impian mereka. Masing-masing memilih bidang yang berlainan dan sangat mencabar.

Sesi soal jawab dari pihak media.

And photo shoot session. All the team for this reality show. Good job.

Kalau takde hidangan yang sedap mana boleh kan. Bihun itu nampak jea biasa tapi rasanya meletup sedap. Dan makanan yang lain juga memang sedap.

Bersama Sazzy Falak. Orangnya comel, kecil molek, tak sombong langsung dan sangat friendly walaupun baru jumpa.

Kieran penyampai radio HOT FM antara Mentor untuk rancangan ini.

Azudin Zan antara salah seorang Mentor.

Sazzy Falak dan Hafiz Hatim

Mek Onie owner blog letopkeypad pun ada sekali.

Sorang lagi SyafiqahHashimxoxo . hehe. Seronok dapat berkawan dengan diaorang.

Candid sikit. haha

Hadiah yang ada dalam goodies bag.

Photoshoot session at Photo Booth.

With the bloggers.

.
.
.
.
.
.

What I'm Wearing



Till Next Entry.
xoxoxo

9 comments:

  1. Bestttttt....new experience bg onie....sonok gk dpt kwn dgn akak sorg niiii,weeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too onie..experience yg susah kita nk dpt kt tmpt lain..hehe..
      best kwn dgn adik onie tomey ni..:)

      Delete
  2. Bestttttt....new experience bg onie....sonok gk dpt kwn dgn akak sorg niiii,weeee

    ReplyDelete
  3. heheee..rugi akak tak tambah bihun tu...hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..segan pula..tp kalau mkn lg mmg lambtlah nk gerak smlm..:)

      Delete
  4. asyik ni cantik sangat lah... comel je... heheheh

    btw, tahniah asyik dah banyak rezeki blog asyik ni. cover event sana-sini. hebat2! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanie jgn puji lebih2..nanti kmbang lebih..haha..thank you..:)

      itulah rezeki blog..alhamdulillah..:)

      Delete
  5. He3... (^_^)... Bestnye... Smoga lebih sukses dlm bidang Diceburi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..InshaAllah berkat pertolongan semua..:)

      Delete