Monday, May 20, 2013

Media Launch of DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013

Assalamualaikum,
Love to share here about interesting news. Thank you for always be my readers. This is my first experience joining Nuffnang events. Thank you Nuffnang for this great oppurtunity. Asyik dapat berjumpa dengan semua sponsor untuk DIGI WWWOW AWARDS 2013 dan juga pemenang DIGI  WWWOW Awards untuk tahun 2012. Bertempat di  D'House DiGi Telecommunications Headquarters, Subang Hi-Tech, Shah Alam. Pelbagai aktiviti yang disediakan untuk blogger yang hadir malah dapat hadiah yang menarik.

Sesi bergambar bersama blogger dan semua wakil sponsor.

Semua wakil sponsor yang terlibat. Nuffnang, MSN, lowyat.net, mudah.my, SAYS, innity, IACT college, INMOBI, Yahoo Malaysia, Google, Malaysia Kini, Churp Churp, Astro, Hitz.fm, Era.fm, Chatime, AIG, Asia Media, DIGI dan banyak lagi.

Kesemua blogger yang hadir dan host dari Hitz.fm

Sesi memperkenalkan DIGI WWWOW AWARDS 2013.

    
Chatime drink sponsor of the days and tag for the event.

Host of the day Shac from Era.fm and Denise from Hitz.fm. This two person sangat peramah dan nice. Siap boleh duduk makan semeja dan berborak macam dah kenal lama.

Yeayyy.. Asyik menang contest dari Budiey.com. Thank you.
En. Budiey http://www.budiey.com/ Author

Giorgio Izas bersama owner blog Budiey.com.

BroDon'tLikeThatBro (DiGi WWWOW 2012 Blogger of the Year)

Character dalam blog BroDon'tLikeThatBro adalah kawan-kawan dia sendiri. Tak sangka masih ada orang macam diaorang ini. Gilaaaaaa kelakar!..hehe


Winner Breakthrough You Tube Star 2012. Video-video dia semua kelakar. Boleh tengok di YouTube. Joseph Germani http://officialgermani.blogspot.com/ Author.

Permainan dia kena buat ala-ala Harlem Shake. Funny giler.

All this people sangat sporting sebab sanggup buat macam-macam gaya untuk menghiburkan semua orang. Blogger memang best kan.

And foods of the day. Sedap tau especially rendang udang.

Korang nanti tolong vote untuk Asyik yea. Asyik baru jea hantar entry pada DiGi WWWOW Awards. Nanti Asyik share link nya ok. Thank you for reading my blog.

Till Next Entry.
xoxoxo

14 comments:

  1. Ehem. Td nina baca dkt ur ♥ blog. Dia update dulu dari asyik. Hikhikhik. Dua2 retis skg. Jeles mak! :P
    Lucky asyik menang hadiah. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..Nina..thank you sbb sudi baca dan komen..mana der retis..kebetulan jer dpt jemputan..hehe

      Delete
  2. japppppp,onie imagine onie ada kat situ :P


    aihhhh,melepas peluang event niiii T_T

    ReplyDelete
  3. Seems like an exciting event!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, it is dear..fun event for bloggers..:)

      Delete
  4. hello! :D haha thank you so much for coming hari tu! and great post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy.. Ernest Ng come here..hehe..thank you for great presentation that day..:)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..thank you for coming here..:)

      Delete
  6. Assalamualaikum. bestnya awakkkkkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, hehe..best sgt2..:)

      Delete