Sunday, May 19, 2013

Malam Gala dan Premier Screen Filem 'Lari' oleh Ahmad Idham

Assalamualaikum,
Pada 16 Mei 2013 yang lepas Asyik dapat tiket wayang free untuk ke malam gala filem 'LARI' untuk dua orang dan Giorgio Izas juga dapat tiket wayang free jadi kitaorang berpakat nak bawa mak dan adik Asyik pergi tengok wayang sekali. Bertempat di TGV Cinema Sunway Pyramid. Sebelum ke Sunway Pyramid Asyik ada event di e@curve korang boleh tengok entry SINI. Habis jea event kat e@curve terus bergegas ke Sunway Pyramid. Jalan sudahlah jammed teruk jadi lambat setengah jam dari yang dijanjikan. 

Bila sampai terus mencari-cari manalah kaunter pendaftaran. Dah daftar pergi makan dulu ditempat yang disediakan lepas itu dapatlah berjumpa dengan artis-artis dari filem 'LARI'. Filem ini overall Asyik bagi 4 bintang. Best juga sebenarnya sebab Asyik suka filem aksi. Korang jangan lepaskan peluang untuk tengok filem ini di pawagam pada 6 Jun 2013 nanti. Jom tengok sapa yang Asyik jumpa kat sana.

Pelakon utama filem 'LARI' sudah semestinya Aaron Aziz. Hensem dan tinggi tau Aaron ini.

Erin Malek memegang watak sebagai adik kepada Aaron dalam filem 'LARI'.

Hazama pun berlakon juga dalam filem 'LARI' ini. Kelakar watak dia.


    
Antara yang hadir Ahmad Idham dan Datuk Yusof Haslam dan ada A.Galak tapi tak sempat nak snap gambar. hehe

Antara pelakon yang hadir. Sweet dan nice orangnya. Tak sombong langsung.

Giorgio Izas with Hazama.

Mak Asyik minat betul dengan artis ini. Biasalah zaman dia. hehe

Comelkan sejak dia dah bertudung ini.

Ini pelakon drama MISIKU KUZA yang disiarkan di Astro. Nama dia Arja Lee.

Adik Asyik bersama dengan Erin Malek.

Cewahhh.. Mak excited giler jumpa Aaron. hehe

Ni pun sama, seronok sangat jumpa Aaron.

Yang ini sape kenal? Dialah isteri kepada Aaron Aziz. Sangatlah bersopan santun orangnya. Tak sombong langsung. Dengan mak Asyik siap dia salam cium tangan lagi. Memang patut pun Aaron sayang dia lebih. Cayalah Aaron.. hehe

Jangan lupa saksikan filem terbaik tahun ini pada 6 Jun 2013.
Till Next Entry.
xoxoxo

4 comments:

  1. Hee awak ada eh masa preview hari tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ader sekali..tp biasalah ramai sgt org sampai xperasan org lain kan..:)

      Delete