Thursday, April 4, 2013

1 Innovation Cita 2009

Assalamualaikum,
Dalam masa mengemas bilik tempoh hari sambil mencari buku-buku yang Asyik beli masa study dulu terjumpalah satu buku yang pernah diterbitkan oleh faculty art and design untuk pelajar-pelajar tahun akhir degree 2009. 

Dalam buku itu diletakkan hasil kerja pelajar tahun akhir. Salah satu hasil kerja dalam buku itu termasuklah artwork Asyik. Ramai juga artis atau pelukis yang dah terkenal sekarang belajar bersama dengan Asyik dan kebanyakkan semuanya sudah berjaya didalam bidang masing-masing.

Cover hadapan buku tersebut.

Contents. Ada dari department Graphic Design, Industrial Design, Photography, Printing, Textile, Fashion, Fine Art, Fine Metal dan Ceramic.

Department Graphic Design ialah department yang Asyik belajar dulu.

Hasil kerja yang Asyik buat sewaktu degree dulu. Berkaitan dengan P1 WiMAX.

Antara hasil kerja kawan-kawan Asyik termasuklah my sayang Giorgio Izas. Yang dia punya robot orange grey tu.

Ini dari department Photography.

Semua hebat-hebat.

Masing-masing ada idea tersendiri yang mempunyai pelbagai maksud.

Till Next Entry.
xoxo

4 comments:

  1. wahh degree in 2009?? asyik umop u bpe skg ni?? heheh ingtkn baya2 i je..haha i bes dgree 2012 ni baru je sthun jagong..neway ohh i am always dreamin on taking the graphic or any arts courses tp tdk ksampaian...so sgt la jeles kat awk! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear..I dh 27tahun skrg ni..kih2..tua dah pun..:)

      Delete