Thursday, February 7, 2013

FriendlyFashion Gift

Assalamualaikum,
Hadiah yang Asyik terima dari FriendlyFashion ini sebenarnya dah lama tapi baru terfikir nak snap dan masukkan dalam blog. Hadiah yang diaorang bagi ini hanyalah untuk official friendlyfashion blogger sahaja. Ada note book dan business card siap ada gambar Asyik dan info berkenaan dengan Asyik. Cantik. Lepas ini kalau jumpa sesiapa bolehla bagi card tu. hihi. Bagus juga dapat promote FriendlyFashion sekali kan. Itu saja setakat ini. Untuk pengetahuan korang sekarang Asyik otw ke KL sebab nak pergi ambil baucer buku. weeeeeee...best boleh shopping. hihi. Thanks for reading.

FriendlyFashion

Till next entry.
xoxo

10 comments:

  1. wahh, bestnyaa..pika tak dapat pun..hihiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pika diaorg bg utk 15 official ff blogger jea..huhu

      Delete
  2. wahh bestnyer dpt business card..cantek2 suke design die! ehh adekah dorg bg free????

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik..a'ah free jea utk 15 ff official blogger jea..:)

      Delete