Monday, November 21, 2011

Keyya Kayya Bazaar - Nikisa Closet (19.11.11)

Assalamualaikum,
Asyik cuma nak share serba sedikit sewaktu Nikisa Closet menglibatkan diri dalam Keyya Kayya Bazaar pada 19 November 2011 yang lalu. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun agak lambat sikit untuk setup booth masa tu tapi tiada masalah. Kehadiran pengunjung juga alhamdulillah walaupun tak ramai seperti di events yang lain. Tapi bertambah meriah apabila menjelang petang dan sewaktu perlawanan bola antara Malaysia dan Myanmar. Memang sangat kecoh semua pakat ramai-ramai menyaksikan bola pada waktu tersebut. Yang lelaki lepak tengok bola dan yang perempuan shopping-shopping. Sesuai sangat kan. 













Antara koleksi dari Nikisa Closet..







Alhamdulillah sudah selesai. Jumpa di lain events pula..:)

12 comments:

  1. so many comel things! nnt kita nak join jugak :D serious!

    ReplyDelete
  2. Amierah Nabillah: hihi..boleh2..nanti balik Malaysia bolehlah nk join:)

    ReplyDelete
  3. ziratulaqma: mestilah ade.kalau xde xmeriahla..:)

    ReplyDelete
  4. dear,
    u nak join dengan i tak bukak booth this saturday 26 NOVEMBER 2011..PM me keyh :)
    pikalurve@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Syafiqah Hashim: Dear, i nak sgt join tp this weeks i ade hal kt Penang. Next time k..If you join lg jgn lupa invite i sekali..:)

    ReplyDelete
  6. Pheewwiitt... Semoga Booth kita akan lebih Sukses... (~_^)

    ReplyDelete
  7. shantek kaler shawl tu....i loikeeee :)

    ReplyDelete
  8. Mama Gee: thanks mama Gee..rugi mama Gee xdtg:)

    ReplyDelete
  9. ok tak dekat booth 32 ni? ramai orang lalu lalang tak? jarak antara kedai ke kedai jauh ke dekat-dekat je?hihiii...

    ReplyDelete
  10. Syafiqah Hashim: ok jea cuma booth 32 ni kt blkg skali..tp ade jea org dtg lalu lalang, dont worry..hihi

    ReplyDelete