Wednesday, June 17, 2015

Product Review : Babeskin Double Serum Premium + Whitening Soap Premium

Assalamualaikum,
Untuk kali kedua Asyik cuba produk dari Babeskin. Sebelum ini Asyik dah cuba Beauty Oat iaitu produk untuk dalaman tubuh badan kita Sekarang Babeskin dah keluarkan produk baru untuk wajah pula iaitu Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium. 
BABESKIN™ DOUBLE SERUM PREMIUM
SERUM 1: Repairing Booster
✔ Mengurangkan Kulit Berminyak
✔ Mengurangkan Jerawat
✔ Merawat Jeragat
✔ Mengembalikan Tona kulit tak sekata

SERUM 2: Ultimate Mega Lift
✔ Mengurangkan Kedutan
✔ Meningkatkan Keanjalan Kulit
✔ Membantu Melembapkan Kulit
✔ Mengekalkan ketahanan Kulit

Hanya 2 titik je dan lihat hasil yang awesome!! Menghilangkan Jerawat, wajah berminyak, kulit kusam dan MENYEGARKAN! BERMULA SATU KOTAK DAN RASAILAH TRANSFORMASI HEBAT SEAWAL 7 HARI.
Setelah menggunakan Double Serum ini, bekas parut pada muka alhamdulillah semakin pudar. Jerawat yang nak naik pun boleh kecut terus dan kulit terasa lembut dan licin. Asyik akan pakai dua-dua sekaligus setiap kali guna. Nak pakai pun mudah, sedut dan picit jea kat tapak tangan dan terus sapu ke muka.
Asyik bagi husband guna juga dan dia pun suka produk ini. Dia cakap selesa dan cepat meresap dalam kulit dan tak berminyak pun. Bekas parut jerawat pun makin hilang katanya. hehe
Double Serum ini sememangnya terbaik dan bagus untuk memelihara kulit wajah dengan cepat.
     
BABESKIN™ WHITENING SOAP
Face & Body Bar kaya dengan Vitamin A, C & E.

Sabun Babeskin dapat mencerahkan kulit dan diperkaya dengan vitamin A,C&E yang dapat melembutkan dan sekatakan tona wajah.

Sabun Babeskin juga dapat membuang kotoran minyak yang berlebihan dan mengurangkan jerawat pada muka dan badan. Selamat untuk semua jenis kulit.

• Mencerahkan kulit
• Menghilangkan jerawat di wajah secara berkesan dan lembut
• Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang lebih cerah
• Memudarkan bintik hitam
• Membuatkan kulit wajah lebih bercahaya dan lembut
Setiap kali lepas mandi atau selepas pulang dari kerja Asyik akan basuh muka menggunakan whitening soap ini. Bau dia segar, wangi dan selesa sangat. Memang takde pun bau bahan kimia atau ubat macam produk lain. Yang ini pun Asyik bagi husband guna juga. Jadinya dua-dua berkongsilah. Nak raya ini kan muka mesti nak berseri-seri. hehe
      
BABESKIN™ diiktiraf oleh KKM dan di sahkan LULUS selamat di gunakan tanpa ragu-ragu dan tiada kesan sampingan yang memudaratkan. Rated from me for this product is 5/5. Tak rugi cuba pakai.

Price Babeskin Whitening Soap Premium : RM29(WM) RM39(EM) 50gm
Price Babeskin Double Serum Premium : RM119(WM) RM129(EM) 15mlx2 serums

ATAU
Hubungi :-

012-2444 014 (Nurul)
012-2444 041 (Jane)
018-2444 988 (Fiqa)
011-1888 9948 (Shila)

Till Next Entry.
Love, Asyik.

4 comments:

  1. kalau serasi memang boom la siapa yang pakai yer tak?

    ReplyDelete
  2. Ramai betul orang guna produk ni.. ni rasa nak cuba ni

    ReplyDelete