Saturday, April 13, 2013

Fair & Lovely Moments with Bloggers Part 01

Assalamualaikum,
Today live from The Canvas, Damansara Perdana events with Fair & Lovely and bloggers.
 Cute dan manis semua yang datang with pink outfits. Banyak aktiviti yang dilakukan bersama dengan blogger tapi Asyik akan cerita full story nanti yea sebabnya belum habis lagi event ini. masih berada di The Canvas. Introduction sahaja yang Asyik share sekarang.

Meletop Blogger Cik Epal.

Sesi update blog.


Product from Fair and Lovely. Dari dulu sampai sekarang sangat terkenal dan masih bertahan lama.
So sampai sini sahaja. Nanti Asyik cerita lagi yea.

CONTINUE...

16 comments:

  1. Bestnyaaaa. Nak join jugakkk. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best Nina..dpt kenal ramai blogger..:)

      Delete
  2. yaya follow sini http://misteriomuchacha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa. camana dpt invitation ni. huhuhuhuhu. u pergi sana dr penang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dpt invitation by email..tp ada blogger yg ajak sekali..:)

      Delete
  4. bestnyaa asyik..nnti ajk la rin pegi event gak. hiks =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah Rin kalau masih ada yg sudi nak invite Asyik..hehe

      Delete
  5. yang paling penting best sebab tak sangka akak pun adaaaaaa,hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalah best dpt jumpa onie..
      masa onie masuk tu dh kenal..haha

      Delete
  6. Replies
    1. GK, Asyik update nanti..bru dpt jumpa laptop ni..haha

      Delete
  7. ohh menanti nanti update korg wahhh whah jeles xdpt join seriously best sgt event ni yg penting BANYAKNYERRR MKNANAN!!! nak!!!! huarghhhh sy mkn karipap je rtuh! ;'( hahahhaha...xdpt jump awk kn.neway iAllah set up lah one day then 3 of us can gather ;D tq for credit me dear..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sgt byk mknan..sampai xlarat nak makan..
      In Shaa Allah nanti boleh jumpa..hehe..
      Your welcome dear..kalau u xinvite i xdpt join event ni..:)

      Delete