Monday, December 3, 2012

Giveaway & Souvenir

Assalamualaikum,
Yes ada masa sekejap untuk update blog. Bulan lepas dan bulan ini mesti ramai yang bercuti dalam negara atau luar negara. Beruntunglah sape yang dapat bercuti itu. Tak macam Asyik terpaksa menghabiskan hari-hari mendatang dalam studio jea. huhu. Tak sabar nak tunggu bulan satu ini. Bye-bye studio!.. Walaupun Asyik tak pergi bercuti tapi banyak juga souvenir yang Asyik dapat dari kengkawan. Dan yang paling best Asyik menang giveaway dari blog SWEET SCENT. Thank you owner blog Hidaya yang comel. Hadiah pun best tau necklace and ring. Tengok kat bawah tu cantik tau. Cuma belum berkesempatan nak pakai lagi. Mungkin pakai masa nak VIVA thesis nanti. hihi. Dan dapat hadiah extra iaitu coklat nuget from Germany. Yeah belum makan lagi masih tersimpan rapi. hihi. Then, souvenir yang lain adalah dari kengkawan sekelas Asyik. Best diaorang pergi bercuti. huhu. Ke Cambodia, Bali, Langkawi, Legoland, Cameron Highland, I-City. huhu. Asyik ke I- City pun tak lepas lagi. Takpe lepas habis belajar ini nak bercuti-cuti satu Malaysia. Ada rezeki lebih ke luar negara. Doakan untuk Asyik yea. Untuk VIVA thesis sekali. Hope everything lancar selancarnya. Till next entry. Bye..

Lovely necklace and ring.









2 comments: