Friday, April 10, 2015

Beauty Review : Simply Gorgeous Lip Crayon Chubby Lipstick

Assalamualaikum,
Lip Crayon daripada Sendayu Tinggi yang Asyik beli baru-baru ini memang menambat hati. Harga murah dan tekstur lipstik itu bila pakai sangat lembut dan tak terasa pun macam pakai lipstik. Kaya dengan pelembap dan warna “matte” yang menghasilkan kesan seperti baldu pada bibir setiap kali sapuan. Asyik paling selesa pakai TRUE NATURAL sebab warna nude itu membuatkan kita nampak sangat natural. Sesuai untuk kegunaan harian yang hanya memerlukan solekan biasa.
Sales Price : RM25.50
Where to buy : Watson, Guardian and any cosmetic shop.
Rated : 4/5
Masa ini Asyik pakai True Natural. Memang sangat soft dan natural pada bibir.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

3 comments:

  1. Sy suka lipstik ni. Kak ipar mak andam. Mase nikah aritu dia pakaikan sy lipstik ni lah. Skrg tgh cari kat watson dan guardian. Tp xde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus cari kat sendayu tinggi jea dear. mesti ada. :)

      Delete