Friday, May 9, 2014

Dengan SECRET LAXING Anda Tidak Perlu Risau Lagi.

Assalamualaikum,
Sekarang semua orang mahu cantik dan kurus. Ditambah pula dengan lambakan produk diluar yang memang mendorong semua untuk menjaga kesihatan. Bagi Asyik ia memang bagus tetapi Asyik kurang suka kalau produk yang menggunakan pil atau kapsul. Sebab kurang suka makan ubat. Tetapi berlainan dengan Secret Laxing kerana produk ini ia di dalam bentuk cecair. Lebih mudah untuk diserap ke dalam badan dan sedap bila diminum. Secret Laxing merupakan produk pelangsing yang menggabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif. Kelebihan yang terdapat dalam produk ini adalah untuk membantu mendapatkan bentuk badan yang diingini. Ia berfungsi untuk membunuh lemak yang degil dalam badan. Itu baru satu kelebihan, nak tahu lebih lagi kena baca sampai habis yea.
Secret Laxing dirancang secara khusus untuk menahan nafsu makan, mempercepat metabolisme, detoksifikasi racun dalam tubuh, membakar lemak terutama di paha, lengan dan perut. Banyak ubat penurun berat badan lainnya tidak mengecilkan bahagian tubuh tetapi hanya mengurangkan lemak, sehingga bahagian tubuh yang kehilangan lemaknya menggelambir. Secret Laxing akan membantu mengecilkan bahagian tubuh dengan lemak yang banyak berkumpul ( terutama perut, paha dan lengan) dengan efektif. Secret Laxing juga dapat menurunkan berat badan TANPA diet yang ketat. Di bawah adalah bahan-bahan yang terdapat di dalam produk Secret Laxing.

Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet Root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract dan Rose Water.
Kelebihan atau khasiat Secret Laxing ini adalah untuk membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal, mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut, meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh. Green Tea pula membantu menormalkan kolesterol dalam gula darah. Ia juga berfungsi sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan, membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot, membantu mengawal rasa lapar, membantu meningkatkan energi dan stamina, meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi tenaga. Ia juga mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh serta mencegah timbulnya penyakit merbahaya malah menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda.

Bagi yang ada masalah sembelit dan susah buang air besar produk ini memang sesuai kerana ia membantu :
✿Sembelit kronik
✿Masalah penghadaman
✿Sukar membuang air besar
✿Toksin dalam badan
✿Dapat menurunkan berat badan

Kandungan di dalam Secret Laxing ialah 250 ml untuk satu botol.
Harga : RM33 (WM) / RM35 (EM)

Cara penggunaan pula sangat mudah: 
✿ 2 sudu besar sebelum melakukan sebarang aktiviti.
✿ Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.
✿ Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui.
✿ Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.
✿ Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.
✿ Perbanyakkan minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.
Jadi apa tunggu lagi, jom kita serbu dan dapatkan Secret Laxing segera. Boleh lihat di page yang Asyik sediakan dibawah.


Till Next Entry.
Love, Asyik.

14 comments:

  1. Good info..Azwar dapat B'Vite. Jemput baca ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asyik nak cuba B'vite pula nanti..;)

      Delete
  2. Sedap kan rase secret laxing ni... Nice elaboration....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedap..kalau boleh nak makan byk2..:)

      Delete
  3. Ena harap dapat try yang ini. Nak kuruskan badan juga! Apapun produk keluaran Legacy Secret ni memang terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainaa dpt B-Vite kan..nanti Asyik nk cuba yg tu pula..hehe..mmg produk dr diaorg semua best2..:)

      Delete
  4. Replies
    1. kena cuba tau..sbb sedap dan berkesan..;)

      Delete
  5. kan seronok kan? sedappp pulak tu

    ReplyDelete
  6. cantiknyer kulit dia. . btw selamat bersecret laxing :)

    ReplyDelete
  7. Go go go asyikkk ! Selamat berlaxingg la. nad ber'bviteee jeee

    ReplyDelete