Friday, January 31, 2014

Sample Dove Hair Therapy

Assalamualaikum,
Semenjak suka buat bermacam style rambut dulu, sekarang akibatnya rambut selalu gugur. Bila sikat rambut pasti akan terselit rambut pada sikat bukan sedikit tapi kadang-kadang sangat banyak. Jadi disebabkan itu Asyik pilih Dove Hair Fall Rescue untuk mengembalikan kesihatan rambut. Berharap kalau guna syampu ini dapat membantu menyelesaikan masalah rambut Asyik. Disebabkan itu Asyik hantar permohonan untuk mendapatkan sample dari Dove. 

Sebelum ini memang Asyik dah ada syampu ini tapi dah habis so kerana suka sangat guna syampu Dove Asyik cubalah untuk dapatkan sample. hehe. Free siapa tak nak kan.Tapi tak sangka pula Dove hantar sekali dengan bag dan keychain dari Dove. 

Bag itu boleh digunakan kalau nak travel, boleh letak syampu dan conditioner sekali. Keychain itu pun Asyik dah dapat sebelum ini dari event Dove yang Asyik pernah pergi. Alhamdulillah dapat lagi. Setakat ini guna syampu Dove hair fall rescue memang semakin hari semakin berkurangan masalah rambut gugur. Bau pun wangi, kalau pakai tudung kulit kepala takdelah gatal-gatal bila berpeluh. Jadi selepas ini InshaAllah akan kekal menggunakan produk dari Dove.

Thank you Dove..

Till Next Entry.
Love, Asyik.

4 comments:

  1. ohh.. tak boleh pakai dove.. rambut tak sesuai bertambah gatal

    hihuihu..tapi tang gugur tu yelaa. pakai je pape..gugur tetap gugur..adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..kesiannya..Dove xsesuai utk awak kot..setengah org boleh guna setengah xboleh guna..Asyik pun ada juga syampu yg xboleh guna, rambut terus jd keras dan kasar klu guna..ha3

      Delete
  2. Bestnye...rietta pown pkai dove...terpengaruh ngn ikan adik sarimah...sarah....chantek key chain tu....sukanye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..klu sesuai bagslah...keychain tu mmg cantik..;)

      Delete