Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2021

Trio Beauty and Healthy Supplement

Walaupun skrg masih siang. Nak cerita sikit rutin setiap malam. Mesti minum Bloom Collagen dan campurkan dgn Ningxia Red. Nikmatnya tak terkata. Kulit makin berseri badan makin sihat. Alhamdulillah. Dulu tak pernah terfikir pun akan guna produk Young Living.  Kesihatan pun tak terjaga sebelum ini sebab itu selalu sgt sakit selepas bersalin anak kedua. Siapa yang pernah baca my story mesti tahu how struggle i am masa tu selepas bersalinkan Azkayra. Seperti Allah S.W.T beri peluang untuk lebih menghargai dan menjaga diri dengan lebih baik. One day mana tahu nak cerita lagi kisah itu. Sebelum ini mmg tercari-cari supplement yang bagus untuk amalkan tapi bertahan sekejap jea sebabnya bila makan masih lagi terasa tak sihat. Setiap minggu mesti tak sihat. Wajib jumpa doktor! Sampaikan nak buat kerja pun terganggu, tak boleh terlalu aktif, terasa cepat letih.  Bila terlalu letih mulalah dtg perasaan yg mcm2, nak nangis, nak marah semua ada. Kat situ dh nampak emosi terganggu kan. Kdg2 dtg sak