Magic Frankincense


Assalamualaikum,

Entry sebelum ini ada bgtau tentang rutin sebelum tidur. Yang guna eo Melrose dan Panaway tu. Frankincense ni pula guna sebab ada tompok merah dan gatal di sekitar sebelah lutut. Dah cuba guna eo lavender tapi kurang berkesan jadi smlm cuba guna frankincense pula.

Lepas sapu tu memang hilang rasa gatal dan nak tunggu hari ini pula nk tengok samada merah itu kurang atau tak. So setiap kali lepas mandi jea mesti sapu frankincense. Dalam sehari ni lebih kurang 3kali juga sapu, sapu nipis jea. Ambil sikit2 jea kat bahagian atas bekas eo. 

Memang sehari ni gatal itu memang takde dah. Tompok kemerahan pun dah makin kurang. Nampak dah kering dari semalam. Warna pun dah tak merah terang, semakin pudar warna merah tu. 

Alhamdulillah seronok sangat bila guna eo dan berkesan. Sesuailah dengan gelaran dia King of oil `Frankincense'. Tak boleh nak tunjuk gambar kesan tompok merah itu sebab aurat gaisss. Korang search jealah tompok kemerahan pada kulit. Nak cuba frankincense essential oil sila lah DM. Korang tak kan menyesal.

Till Next Entry,
Love Asyik


Comments

Popular posts from this blog

Are You 'The Face of Healthy Beauty'?

Feathers The Owl Diffuser Back In Stock

You Deserve The Best from Young Living