First Aid Kit Family

Assalamualaikum,

Setiap pagi bangun pasang diffuser letak Essential oils kegemaran ikut mood. Nak rasa tenang letak lavendar, nk hilangkan bau dlm rumah kotlah baru lepas masak blh guna purification, lemongrass, best sgt, nak hilangkan selsema guna R.C. atau lemon.

Serius banyak betul kebaikan eo dr Young Living ni. Terjebak dgn YL ni sbb anak-anak dan sebelum ini dah dengar dan tahu kebaikan eo YL tapi tak pernah lagi cuba. Sekarang dah pakai dan dah rasa keberkesanannya so jadi seronok nak dapatkan dan cuba semua item. Kat rumah ni diaorang panggil farmasi 😅. Haha sebab byk eo yg boleh bantu kalau tiba2 luka, demam, selsema, batuk dan byk lagi. For me it’s First Aid Kit for my family 🚨.



Till Next Entry.
Love Asyik.


 

Comments

Popular posts from this blog

Young Living July 2022 Promo

Trio Beauty and Healthy Supplement

Product Review : Good Virtues Co.