Sunday, September 20, 2015

Muffin Beauty Box

Assalamualaikum,
I love when I received beauty product from others. It feel like you get a gift. Who don't want a gift right? And what you have to do is just review it with your own experience and done. But until now I only review 2 of this product and already trying 4 product out of 6 product. Seriously it take more time for me because of my schedule is very busy. I'm actually trying to do as good as I can but sometimes when you want to write something but the idea is not coming out. Cliche right. Seriously it happen to me a lot of time. Errrr... Okay lets start with what I already review from Muffin Beauty Box . 
First let's take a look at this product Zamian Gold Cacao Chocolate Pack. As you can see below is my first time using Zamian Premium Gold Cacao Pack and this mask works very well on my face. It reduce my acne, blackhead and tighten my large pores. Another best part for this product is your skin feel smooth and smell like chocolate because of the main ingredients is Cocoa. 

Once you try you are going to love this mask and you just need to apply it for 10 - 15minutes then you can wash using clear water and you got the best skin you want. The packaging itself is user-friendly and easy for you to use, carry and safe. I definitely recommend this product to others. If you would like to see another review form others then you can read HERE.
Second product is Mask House Celebrity Bee-Tox Smoothing.
 
First time I am attempt to gel mask. And it was amazing although initially quite difficult to wear at first because the mask is little bit sticky when held. This mask is covered with two layers of transparent plastic white plastic and are intended to protect the moisture mask.

When using these masks it was cool, light and odorless. At first it was a little painful, but ultimately as usual and comfortable. These masks cover the entire face and is located on the face neatly.

This face mask is divided into two parts, masks for the top and bottom for mouth and chin. How to use a face mask is applied the top face mask to cover your eyes, nose, cheeks and forehead followed by the bottom face mask. The effect of this masks is very refreshing and moisturizing and nutrients in the mask quickly absorbed into the skin. That's amazing and relaxing when you wear it.
To read another review please visit HERE. That is the product I've done review for now. Please wait until I finish all. Thank you for reading.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

Monday, September 14, 2015

Mika Sakura White

Assalamualaikum,
Zaman sekarang pelbagai jenis produk kecantikan mudah diperolehi dipasaran cuma bergantung pada kita untuk memilih mana yang terbaik untuk tubuh badan kita sendiri. Dah pelbagai produk Asyik pernah cuba dari yang sedap sampai ke yang tak sanggup nak telan. Tapi Mika Sakura White sangat berbeza. Asyik suka sebab mudah nak makan, hanya kunyah macam makan gula-gula sebelum makan-makanan lain. Mudah sangat dan rasa dia ada sikit rasa macam anggur dan tak manis sangat.

Jadi untuk orang yang sentiasa sibuk macam Asyik memang produk macam ini sangat diperlukan supaya kulit boleh cantik dan kehidupan yang sibuk dapat diteruskan macam biasa. Nak tahu apa yang istimewa sangat produk ini sampaikan Asyik jatuh cinta? Jom sambung baca lagi.
1. Maklumat produk ; Kebaikan/Fungsi produk
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit muka
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit satu badan
  • Boleh menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menaikkan seri muka
  • Paling penting, BOLEH MEMUTIHKAN SATU BADAN dengan cara PALING MUDAH iaitu KUNYAH sahaja!
2. Maklumat lain
  • 100% dari ekstrak semulajadi BUNGA SAKURA
  • 100% tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan yang negatif
  • Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea
  • Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita.
  • Ekstraknya antara agen anti penuaan yg paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea.
  • LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia.
  • Sangat sedap untuk dikemam. Nyum nyum!
Setiap satu botol mempunyai 30 tablet. Asyik selalu ambil setiap pagi 2biji sehari.
Nak kulit putih gebu mesti cuba Mika Sakura White.
Dah banyak pelanggan yang mencuba Mika Sakura White. Boleh baca sendiri testimoni diaorang kat bawah ini. Peserta Nona Manis Uyaina pun makan juga tau.
  
Sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan cepat whatsapp sis Ara dari Procrowd - 0132037799. Boleh cuba sekarang sebab ada promosi. Nak tahu lebih lanjut boleh terus ke facebook page Rahsia Kecantikan Wanita.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

Wednesday, September 9, 2015

Makanan duniawi :)

Assalamualaikum,
Pengemar makanan perlu cuba semua ini kerana mereka sangatlah sedap. hehe. Makanan kegemaran Asyik kalau nak pergi makan kat luar.
Boleh dijumpai di Pappa Rich.
Spicy Toppokki dari Dubuyo. Sedap sangat rasa dia. Masam manissss dan pedas.
Green Curry Chicken di Black Canyon Coffee.
Whole Leg Chicken Rice di Black Canyon Coffee.
Mango Salad di Black Canyon Coffee.
Fresh Strawberry from Cameron Highland.
Selamat mencuba.

Till Next Entry.
Love, Asyik.