Wednesday, July 29, 2015

Superman ada di Malaysia? EffortlessMan

Assalamualaikum,
Apa Superman datang Malaysia? Siapa lelaki yang memakai costume superhero ni? Apa dia buat di sekitar Kuala Lumpur? Kalau nak tahu inilah dia EffortlessMan dari Lazada Malaysia. Dia akan muncul sekitar Kuala Lumpur untuk contest yang sedang berlangsung di Lazada Malaysia sekarang.
Contest ini bertujuan untuk mempromosikan The Big Effortless Shopping Sale yang sedang berlaku di Lazada. Pelbagai barangan yang dijual dengan harga super sale!! Korang boleh check link ini: 

Apa kaitan EffortlessMan dengan contest yang ada di Lazada Malaysia sekarang? 

Sebenarnya korang berpeluang untuk menang hadiah cash RM100 dan shopping voucher Lazada RM100 jika contest dibawah : 

Contest Pertama ­ 
Hadiah RM100 cash untuk 2 pemenang setiap hari.

+ Selfie bersama EffortlessMan (hint:beliau akan berada di sekitar KL atau ketahui update di Facebook Page Lazada tentang lokasi EffortlessMan) 
+ Upload gambar tersebut di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt dan #LazadaMalaysia
+ Simple! Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti masing­masing

Contest Kedua­ 
Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari.

+ Tinggalkan komen di page ini : http://www.lazada.com.my/effortless-manhunt/
+ Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi. 
+ Siapa dapat teka betul or paling hampir dengan lokasi sebenar berpeluang untuk menang. 

Mudah sangat contest macam ini. Simple je kan? Hehehe senang­ senang je dapat menang cash dan shopping voucher. Hehehe Untuk makluman lanjut, korang boleh check Lazada Malaysia punya Instagram, Facebook dan Twitter.

https://instagram.com/lazada_my

Till Next Entry.
Love, Asyik

Saturday, July 11, 2015

Product Review : NEESYA LumiScience°®

Assalamualaikum,
Neesya is one of the most popular product right now. Popular because of their excellent and quality products. This is the second review that Asyik doing for their product and so far I like this product.
NEESYA Skincare
Hydrating Serum - RM125 (Rated : 4/5)
Brightening Eye Contour Gel - RM119 (Rated : 5/5)
Age Defence Moisturiser - RM125 (Rated : 5/5)
UV Shield PA+++ SPF30 - RM79 (Rated : 4/5)
Useful for outdoor activities and it is easy to wear and bring together into your bag.
Formulation of Titanium Dioxide and Octinoxate provides broad spectrum protection from damaging UVA and UVB rays. Silver Vine extract enhances skin translucency. Triple function: Defence-Repair-Relief. Shields skin against UV-induced loss of firmness, restores youthful glow, moisture barrier and soothes skin.
  1. Cleanse, tone and moisturise face.
  2. Smooth an even layer of UV Shield SPF30 PA+++ over face and neck. Apply before outdoor activities. Also suitable for water-sports.
  3. Re-apply after towel dry, perspiration and swimming.
Cool, fresh and a little bit hot in the beginning. After a while it feels comfortable. Non-greasy and quickly absorbed into the skin. In the eyes feel strained and it is odorless gel.
An eye treatment formulated in a 360° approach to address the major concern of the eye contour. Helps visibly brighten dark eye circles, diminish puffiness and the effects of fatigue and aging.

Regu®-Age PF counters the causes of dark circles, puffiness and improves skin firmness and hydration. LumiScience® Technology helps diminish discoloration, protect against oxidative stress and refine the early signs of age, while light diffusers refract light for immediate optical brightening effect. Fragrance and color free.
  1. Dispense 1 pump onto your fingers.
  2. With your fourth finger, gently pat Eye Contour Gel under the eye area, blending gently from inward to the outward corner. Followed by application over the top of the eye lids.
  3. Follow by smoothing the product over the eye contour until it's fully absorbed.
  4. Apply twice daily, in the morning and night.
    TIP: For a refreshing experience for tired eyes, place product in the fridge and apply a generous layer like an overnight mask to soothe tired, puffy eyes.
This intensive hydrating serum with AcquaCell helps boost lasting skin moisture by helping improve skin cellular fluidity and skin’s natural moisturising ability. Optimum skin hydration is restored and fine lines are diminished by the re-plumping and moisturising action of sodium hyaluronic and soothing aloe extract.

Skin texture is refined and radiance is enhanced with the combination of Silver Vine extract and bio-technological precious gem blend of yeast proteins. Skin radiates with vitality, as signs of dehydration are diminished and skin appears smoother, firmer with daily use.
  1. Use after cleansing and toning. Pump 2 pumps of serum and spread evenly over face and neck.
  2. Gently tap until fully absorbed andalways follow-up with a moisturizer or face cream.
  3. Apply twice daily, morning and evening.
This product has the smell of chemicals but not harmful. When used feels light and like not wearing anything except skin slightly sweating may be due to the reaction of the ingredients. After a while it absorbs into the skin and the skin will feel soft and moist.
Instant hydration moisturiser with multi anti-ageing functions. Enriched with Silanol and brown algae complex, helps restore youthful glow, smoothens wrinkles, firms skin, soothes and protects against environmental stress. Carbohydrate Complex provides deep and long-lasting hydration up to 72 hours. Silver Vine extract brightens and enhances skin translucency.
  1. Cleansed and toned face.
  2. Smooth an even layer of Age Defence Moisturiser on face and neck. In the morning, follow up with UV Shield SPF30 PA+++ for sun protection.
  3. Use twice daily, morning and evening.
Website : NEESYA
Facebook : Neesya Skincare

Till Next Entry.
Love, Asyik.

Friday, July 10, 2015

Beauty Product In My List

Assalamualaikum,
Seperti yang korang dapat lihat dibawah terdapat beberapa produk dari pelbagai jenama yang masih di dalam simpanan Asyik yang belum lagi Asyik kongsi dengan korang semua. Masa memang sangat mencemburui Asyik sekarang ini. Untuk tidak mengecewakan Asyik perkenalkan dulu serba sedikit tentang produk dibawah.
NEESYA Skincare
Hydrating Serum - RM125
Brightening Eye Contour Gel - RM119
Age Defence Moisturiser - RM125
UV Shield PA+++ SPF30 - RM79
Produk Asyik terima dari Muffin.my.
Produk kecantikan dari AVON. Ada lima set kesemuanya.
Dan hadiah dari pelajar Asyik iaitu Benefit Cosmetics.

Kesemuanya masih belum sempat Asyik review dan publish dalam blog ini. InshaAllah dalam masa terdekat ini satu persatu akan Asyik kongsi dengan korang semua. Harap korang sabar menanti.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

Thursday, July 9, 2015

Life Inspired Premieres Two New Original Series Taking Viewers on a Grand Tour of Switzerland

Assalamualaikum,
Prepare to embark on a journey of Swiss discovery as Life Inspired brings you two exciting original series this July. Explore the intriguing world of watches in Art of Time: Baselworld, set to premiere on 11th July, 11pm MY/SIN/HK. Next, journey into Switzerland’s most panoramic railways aboard Stopover Switzerland: Grand Train Tour, as it premieres on 25th July, 11pm MY/SIN/HK.
Art of Time: Baselworld
Showtime: Saturdays, 11pm MY/SIN/HK
Duration: 2 episodes x 30 minutes
Host: Jason Godfrey
Jason Godfrey returns to Switzerland to seek out the next big thing in haute horlogerie and exquisite jewelry at Baselworld 2015. Discover the latest technological advancement and innovative designs with the all-new Life Inspired original series, Art of Time: Baselworld.

As Switzerland’s cultural hub, Basel boasts the highest concentration of museums and art galleries – a result of its long-standing patronage of classical fine arts. Notable museums include the world-famous Beyeler Museum, named after its founder and an early initiator of Art Basel, Ernst Beyeler; The Tinguely Museum is an art museum dedicated to the life and work of the eminent machine sculptor Jean Tinguely.
Observe as the innovations of art and design come together as prestigious watchmakers and jewelry houses pay their tributes to Swiss heritage: Oris reveals its latest master stroke with the new Calibre 111, now available in four different finishes – a celebration of its independent history as pioneer creators of movement; while Schoeffel presents its rare collection of necklaces set with exquisite Tahitian Peacock Pearls.
Solar energy and GPS functions feature heavily on the technological front – Seiko unveils the Astron GPS Solar, which uses GPS signals to automatically detect from 39 time zones; Tissot launches the first touch screen watch powered by solar energy with the T-Touch Solar, with an impressive ability to store up to one year of power in a single charge. This year’s Baselworld debuts are testament to the essence of venerable craftsmanship – passion, tradition and innovative creativity. The past, present and future co-exists in harmony in Basel, a city that honours its traditions even as it embraces 21st century sensibilities.
Stopover Switzerland: Grand Train Tour
Showtime: Saturdays, 11pm MY/SIN/HK
Duration: 3 episodes x 30 minutes
Host: Jason Godfrey
Join Life Inspired’s charming host Jason Godfrey on his second tour of Switzerland in this latest instalment of Stopover – by train.

Embark on a panoramic railway adventure aboard the Grand Train Tour and visit the cities of Interlaken, Geneva and Zermatt. Set against the majestic backdrop of the Swiss Alps, the train journeys from Lucerne to Interlaken via the Lucerne-Interlaken Express; then ride on the Golden Pass Line from Interlaken to Geneva. Cover the last leg of the Switzerland Grand Train Tour on board the legendary Glacier Express to Zermatt.
Explore the natural beauty of Switzerland with its iconic Alps; stop to admire the quiet magnificence of Lake Geneva whilst visiting landmark fountain Jet d’Eau; experience Swiss life in the village of Brienz; and get closer to unraveling the mysticism of Matterhorn, the Mountain of Mountains. Visit Jungfraujoch to explore the highest train station in Europe; cruise along the tranquil Lake Thun; and paraglide over Interlaken for a bird’s eye view of the city.

Till Next Entry,
Love, Asyik.

Thursday, July 2, 2015

Festival Ramadhan Klang di Pusat Pemborong GM Klang

Assalamualaikum,
Festival Ramadhan Klang di Pusat Pemborong GM Klang telah pun bermula sejak 27 Jun 2015 lagi. Majlis pembukaan rasminya telah berjaya menghimpunkan kesemua orang-orang belakang tabir bagi merealisasikan festival ini termasuk pihak media seterusnya menggunakan peluang ini bagi mengeratkan lagi silaturrahim melalui acara berbuka puasa.
Majlis dihadiri sendiri oleh Pengarah Urusan Gamuda GM Klang Sdn. Bhd sendiri selaku penganjur festival iaitu Yang Berbahagia Dato' Lim Seng Kok disamping Yang Berusaha Dr. Leong Khai Hin, Presiden Klang Chinese Chamber of Commerce Industry dan wakil-wakil dari rakan kerjasama festival ini iaitu Universiti Teknologi Mara (UiTM), Projek Iqra' dan Women International Network (WIN).
Festival Ramadhan Klang 2015 yang berkonsepkan 'balik kampung' ini menyediakan lebih kurang 120 buah gerai jualan persiapan raya dan juga juadah puasa. Para pengunjung bukan saja berpelung untuk membeli-belah tetapi juga dapat berhibur melalui penyusunan program-program terbaik sepanjang 17 hari festival ini berlangsung di antaranya program berunsurkan ilmiah seperti tazkirah Ramadhan, Malam Selawat Rasul bersama Al-Mawlid dan Habib Najmuddin, dan bacaan Al-Quran oleh pelajar-pelajar Tahfiz, program santai seperti persembahan akustk dan nasyid, sesi bermoreh bersama selebriti terpilih dan tidak lupa aktiviti-aktiviti untuk kanak-kanak seperti sesi beramah mesra bersama maskot-maskot karektor popular tanah air serta banyak lagi. Paling istimewa adalah lorong khas yang dihias dengan dekorasi perkampungan melayu untuk para pengunjung merakamkan detik indah mereka bersama keluarga.
Selain itu, festival ini juga turut menyediakan ruang percubaan kepada alumni UiTM dan badan bukan kerajaan untuk menjual produk buatan mereka sendiri selain melatih diri mereka untuk bergelar usahawan. Program seperti ini sebenarnya sangat sinonim dengan hasrat Pusat Pemborong GM Klang sendiri yang mana sentiasa membuka ruang kepada golongan usahawan PKS (Peniaga Kecil Sederhana) untuk memanjukan perniagaan mereka ke peringkat yang lebih tinggi.
Festival yang bakal berakhir pada 12 Julai nanti ini beroperasi dari jam 3 petang (Isnin-Jumaat) dan seawal 11pagi (Sabtu-Ahad) sehingga 11 malam. Berikutan dengan itu, kedai-kedai di dalam pemborong GM Klang turut dilanjutkan waktu perniagaannya hingga ke 10 malam dari hari kebiasaan yang berakhir pada 7 petang khususnya untuk kemudahan para pengunjung festival.
Blogger-blogger yang hadir memeriahkan majlis berbuka puasa.
      
      
      
Mari ramai-ramai kita ke GM Klang dan shopping sakan kat sana. Bawa semua ahli keluarga anda.

Untuk maklumat lanjut layari : 
Website | www.gmklang.com

Till Next Entry.
Love, Asyik.