Saturday, August 22, 2015

Sophia Alayna's Birthday

Assalamualaikum,
Sejak 2011 Asyik kenal dengan Hidayah melalui blog tapi tahun 2015 ini baru dapat berjumpa dengan dia. Selepas dia kahwin dan berpindah ke German selalu mengikuti perkembangan dia kat sana sebab banyak betul tempat menarik yang dia selalu pergi. Dan yang paling best dia dah ada anak yang sangat comel iaitu Sophia Alayna. Waktu raya tahun ini bertuah dapat berjumpa dengan mereka sekeluarga di Kelantan untuk sambut hari kelahiran puteri kesayangan mereka iaitu Alayna untuk satu tahun.

Seronok dapat berjumpa buat pertama kalinya, senang nak berborak dan mesra keluarga Hidayah ini. Terima kasih sebab jemput kitaorang datang dan harap dapat berjumpa lagi lepas ini. Selamat hari kelahiran Alayna untuk pertama kalinya. Semoga menjadi anak yang solehah dan dapat membahagiakan ibu bapa bila besar nanti. InshaAllah.
All the great picture belongs to Hidayah. Auntie pinjam gambar yea Alayna.
Till Next Entry.
Love, Asyik.

10 comments:

  1. satu : baby comel
    dua : mat salleh pakai pelikat pun comel :)

    ReplyDelete
  2. Thanks a lot Asyik for this entry and sebab datang hari tu.Nanti insyaAllah kita boleh jumpa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome dear..InshaAllah kita jumpa lg nanti okay..;)

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah sgt comel..kalau jumpa depan2 lg comel..:)

      Delete
  4. alaa..comelnyee..muncung dia macam anak kite.. hehehe

    ReplyDelete