Sunday, March 15, 2015

Mumu Scarves

Assalamualaikum,
This is not a sponsored post, Asyik cuma nak kongsi sahaja dengan korang. Salah satu tudung favourite Asyik setakat ini. Material yang digunakan memang best dan Asyik rasa berkualiti walaupun harganya tak mahal. Bukan senang nak dapat tudung yang berkualiti materialnya dengan harga yang murah. Harga dia tak lebih dari RM50. Sekarang dah ada banyak pilihan yang boleh dipilih. Kalau nak beli boleh tengok Mumu Scarves website.
Pilihan Asyik Maroon Love, Ruby Rose dan Milk Tea.
Ada 40 pilihan warna yang cun-cun yang korang boleh pilih.
Selalunya Asyik suka pakai lilit-lilit macam shawl sebab tudung ini square tau.
Location picture : Bukit Bendera, Penang
Location Picture : Rumah P. Ramlee, Penang
Tapi kalau malas buat macam ini jea. Still selesa dan kemas.
Location Picture: Kampung Kraftangan, Kelantan.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

8 comments:

  1. Salam..nice entry..saya satang singgah :)

    ReplyDelete
  2. hi, cantik sangat. follow me back http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. akak lilit mcm biasa yeaa?? sbb tak pendek sgt. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah lilit mcm pakai shawl jea cuma bahagian depan kena pandai2 adjust supaya xpendek.:)

      Delete