Saturday, March 21, 2015

#88lovelife vs Hijab Street Style

Assalamualaikum, 
Siapa yang tak kenal dengan blogger Indonesia yang popular lagi berjaya yang menjadi inspirasi ramai wanita iaitu Dian Pelangi dan Diana Rikasari. Kedua-duanya telah menerbitkan buku yang sangat memberi inspirasi kepada semua. #88lovelife by Diana Rikasari dan Hijab Street Style by Dian Pelangi. Both book bagus menjadi rujukan dalam kehidupan terutama yang meminati fesyen. Sekarang dah senang nak dapat buku-buku ini sebab dah ramai pengedar yang korang boleh beli secara online. Ada 2 buku lagi yang Asyik tengah nak dapatkan Beauty Brain Belief by Dian Pelangi dan Modest Street Fashion Vol.1 by Langston Hues. Buku terhangat dipasaran sekarang ini.
Kalau nak tahu best ke tak buku ini orderlah cepat yea.
   
   
Till Next Entry.
Love, Asyik.

5 comments:

  1. Pernah bce spintas lalu #88 love tu! Best sgt kan..! Really inspired me! Tgh survey nk beli la ni kot2 de org jual.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat instagram byk org jual..boleh cuba tgk..:)

      Delete
  2. sesiapa jual.. blh tag zeera..
    cm best je.. nk bace..

    blogwalking invitation to blog zeera :
    http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. zeera cari nama nursakinah soleh dalam instagam..dia ada jual..;)

      Delete
  3. Hi dear CTMZ & Zeera Lily..
    Saya ada jual buku 88LoveLife...Boleh ke instagram : 88lovelife_penang atau WhatsApp 012-2431597
    Terima kasih.

    ReplyDelete