Monday, January 19, 2015

Sabby Prue Wedding

Assalamualaikum,
Mungkin agak terlewat sikit untuk Asyik ceritakan tentang perkahwinan blogger Sabrina atau nama blognya Sabby Prue. Tapi biarlah ada dari langsung tak ada kenangan dalam blog kan. Perkahwinan mereka berlangsung pada 21 Dec 2014. Alhamdulillah Asyik dapat lihat kebahagiaan dan kegembiraan dari Sabrina dan semua yang hadir. Memang majlis yang sangat meriah dan teratur. Satu lagi kalau dah nama pun blogger, tetamu yang hadir pun ramailah juga dari kalangan blogger. Seolah-olah macam reunion antara blogger pula. Apa-apa pun Asyik cuma nak ucapkan semoga Sab dan suami berbahagia hingga ke Jannah. 
Wedding dress dan Sabrina sangat cantik.
Blogger memang tak lari dari bergambar beramai-ramai.
Beautiful wedding decoration. Sejuk mata memandang sebab tak terlalu serabut.
Lovely picture credit to Syafiqah xoxo.
Gambar wajib ada dengan pengantin.
Photobooth juga disediakan. Picture credit to Sabrina and Imagespy Photography.
Asyik pun tengah counting days jea untuk menamatkan zaman bujang. Tinggal 5 hari saja lagi sebelum majlis. Nervous, excited, busy dan macam-macam perasaan ada sekarang. Doakan supaya majlis Asyik dipermudahkan dan berjalan lancar.
Till Next Entry.
Love, Asyik.

14 comments:

  1. Comel je pengantin ! Yang bakal jadi pengantin tu , hehehe. All the best Kak Asyik. :D

    ReplyDelete
  2. alolo..comel je semua dlm gmbar tuuu

    ReplyDelete
  3. Pengantin cantik...Bakal pengantin berseri-seri..Hihi tahniah semua...

    ReplyDelete
  4. manis pengantinnye...

    Selamat Pengantin Baru untuk Asyik juga...

    ReplyDelete
  5. kemain happpyy bakal pngantin nih hehe smoga mjlis brjln lancar kak yer :)

    ReplyDelete
  6. wahhh... bestnya dpt jmpa ramai2 blogger.. selamat pengantin baru kat asyik juga!!! semoga kekal bahagia bersama hingga ke syurga :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  7. Asyik thank you for coming and siap tulis blogpost lagi. hehehe selamat pengantin baru jugak and have fun in kelantan! xoxo :)

    ReplyDelete