Thursday, December 25, 2014

Online Boutique Muslimah Malaysia - Zolace

Assalamualaikum,
Kalau korang betul-betul follow blog Asyik korang akan tahu yang Asyik sukakan fesyen. Tambahan pula bidang yang Asyik ceburi agak dekat dengan dunia fesyen. Bila sebut saja fesyen kita mesti terbayang-bayangkan pakaian yang cantik dan stailista gitu.Tapi untuk nampak cantik dan bergaya kadang-kadang orang tersalah tafsir. Barang yang mahal kalau tak pandai digayakan akan tetap nampak buruk juga. Terus terang Asyik cakap yang Asyik jarang beli pakaian yang terlalu mahal.

Asyik akan survey dulu mana yang terbaik dan berkualiti dah puas hati baru akan beli. Satu lagi Asyik memang selalu busy jadi kebanyakan pakaian, Asyik suka beli online. Bila sebut tentang beli online ini memang sangat banyak sekarang tapi ada ke yang betul-betul murah dan berkualiti? Itu yang susah nak jumpa. Tapi baru-baru ini Asyik dapat tahu ada satu website yang menjual keperluan yang sememangnya wanita suka.


Zolace.com! Segala keperluan dari atas rambut sehingga ke kaki kamu boleh dapatkan di sini. Tak perlu nak susah-susah keluar bersesak-sesak di shopping mall sebab korang boleh terus beli dengan menggunakan hujung jari sahaja. Mudah dan senang kerjanya. Tup tup dah sampai depan rumah dan dah boleh melaram sakan. Pergi kelas boleh cantik, pergi kerja boleh menarik malah duduk kat rumah pun boleh kelihatan tertarik dengan hanya satu website ini saja. Zolace.com tempat yang sesuai untuk korang semua. Jom kita tengok apa yang ada kat sini.
Dress muslimah moden terkini khas untuk muslimah yang suka bergaya malah dress kat sini sangat murah. Asyik pun dah berkenan tengok. Dress macam ini adalah pakaian yang selalu Asyik pakai bila ke tempat kerja.
Blouse muslimah murah yang ini pun sesuai untuk muslimah sebab blouse ini cantik dan bila diteliti kain dia tak nipis yea.
Fesyen skirt labuh khas untuk pengemar skirt macam Asyik, yang tak pernah cukup dengan satu skirt. Banyak warna pilihan yang ada kat sini.
Palazzo pants kesukaan ramai pun ada kat sini. Palazzo pants memang terbaik sebab longgar dan memudahkan pergerakan ditambah pula harga yang berpatutan. Must have ini.
Tudung chiffon elemen paling penting untuk muslimah. Tudung yang menarik dapat menonjolkan kecantikan setiap orang jadi tudung kat sini sesuai untuk semua. Selesa kalau pakai dan tak panas tau.
Sling bag yang ini pun kesukaan Asyik juga. Tambah pula design yang menarik dan saiz yang sesuai untuk bawa barang-barang keperluan harian. Asyik berkenan yang warna brown itu. Lepas ini shopping lah.
Necklace (https://www.zolace.com/necklaces) antara item atau aksesori wajib bagi Asyik. Suka dengan necklace yang warna turqoise itu. Design simple tapi cantik. Ini lah keistimewaan Zolace iaitu online boutique muslimah malaysia yang terbaik. Apa tunggu lagi Asyik pun tak sabar dah nak membeli ini. Jom ramai-ramai.

Nak tahu lebih lanjut boleh tengok laman sosial mereka.

Till Next Entry.
Love, Asyik.

7 comments:

  1. Akak pun dah mengintai2 di Zolace ni...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Best tengok org yg boleh pakai baju hasil shopping online sb sy kalo nk shopping mst kna try dulu baju. kalau harap ikut size yg dibagi jer xbrani sb nnt sangkut kt bawh..hehehe.. motivasi utk kurus ni...
    Anyway saya jalan2 dari blog saya <a href="http://zinziemeewah.blogspot.com>Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta</a>. Jemputlah melawat :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, kena teliti btul2 baru boleh beli.. :)

      Delete
  3. zolace... first time dgr.. kena terjah tgk apa yg best

    ReplyDelete